Dolar 32,2503
Euro 34,7896
Altın 2.406,59
BİST 10.311,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Cutcode ile Kuaförlük Sektörüne Nitelikli İş Gücü: Yeni Nesil Uzmanlar Geliyor!

Cutcode ile Kuaförlük Sektörüne Nitelikli İş Gücü: Yeni Nesil Uzmanlar Geliyor!
25 Temmuz 2023 18:20
89

HABERMAX.Dünya Çapında İlgi Gören Cut Code Eğitimleri, Türk Kuaförlük Sektörünün Yıldızını Parlatıyor!. Kalite ve İnovasyonun Adresi: Cut Code Eğitim Sistemi, Kuaförlük Sektöründe Fark Yaratıyor! Cutcode ile Kuaförlük Sektörüne Nitelikli İş Gücü: Yeni Nesil Uzmanlar Geliyor!


İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden olan kuaförlük, bir gereksinim olarak doğmakla birlikte, kısa süre içinde güzelliğin vazgeçilmezlerinden biri hale geldi. Günümüzde ise sosyal medyanın ve internetin yükselişi sonrası, kimi zaman şahsi fikirleri kimi zaman ise ne hissettiğini yansıtmanın direkt yolu olarak kullanılmaya başlandı. Kuaförlük mesleğini, insan üzerinde yarattığı etkiden yola çıkarak ele alan nitelikli eğitimler de bu nedenle sektör profesyonellerinin ilgisini çeker oldu. Sinan Ergün tarafından oluşturulan Cutcode setleri ise sektöre kazandırdığı nitelikli iş gücü nedeniyle ülke dışında da popülerlik kazandı.

Bugüne kadar Bakü, Mauritius ve Hollanda olmak üzere 3 farklı kıtada düzenlenen Cutcode eğitimleri, geleceğin kuaförlerini yetiştirmedeki başarısı ile sektör profesyonellerinin ilgisini fazlasıyla çekti. Sinan Ergün tarafından, profesyonel kuaförler ve stilistler için özel olarak hazırlanan bu nitelikli program, sektör çalışanlarına yeni teknikler öğrenme ve bilgi birikimini artırma konusunda uzmanlaşma şansı tanıyor. Bunu da geleneksel pratikleri yeni trendlerle harmanlayarak yapmayı planlıyor.

Cutcode ile Mesleki Uzmanlık Kazanmak Çok Daha Kolay!
Cutcode, sektörde 25 yıllık deneyimi bulunan saç stilisti ve kuaför Sinan Ergün tarafından özel olarak oluşturuldu. Kuaförlerin saç kesimi konusunda daha fazla bilgi edinmesi, temel kesim tekniklerini öğrenmesi ve kendi imza stillerini yaratması konusunda kapsamlı bilgi sunan Cutcode eğitimleri, bugüne kadar 3 farklı kıtada dev katılımla gerçekleşti. Türkiye’de ise kurucu ortaklığını Sinan Ergün’ün yaptığı, İstanbul merkezli ünlü saç kesim ve tasarım atölyesi Cut Labs bünyesinde devam ederek sektör çalışanlarına yeni bir kapı aralıyor.

Son etkinliğini Bakü’de yaptıktan sonra uluslararası basın gündeminde de adından söz ettiren Cutcode, Sinan Ergün’ün açıklamalarına göre; özellikle Türk kuaförlük anlayışını geliştirecek ve sektöre çok daha nitelikli bir standart kazandıracak. Bunu ise sunduğu bir dizi online ve yüzyüze, teorik ve uygulamalı kapsayıcı eğitim sistemi ile sağlayacak. Sinan Ergün’e göre, Cutcode sektörde adını duyurmak isteyen ve aynı zamanda gerçekten becerilerini geliştirmeye odaklanan kişiler için şu gibi avantajlara sahip:

“Cutcode uzun yıllık sektör tecrübesine dayanarak oluşturulan fakat hem geleneksel Türk tipi kuaförlük anlayışından hem de son dönemde ortaya çıkan modern ihtiyaçlardan beslenen bütüncül bir eğitim paketi. Paket içeriği ise başlangıç ve ileri olmak üzere farklı kategorilere ayrılıyor ve bu sayede sektördeki her bir çalışanın kendine uygun eğitimi alarak gelişme kaydetmesine yardımcı oluyor. Başlangıç seviyesi, temel saç kesim tekniklerinden ekipman kullanımına kadar mesleğe yeni başlayan her uzmanın bilmesi gereken önemli bilgileri içerirken; ileri seviye, kişiye özel saç sakal kesimini belirleme, stil danışmanlığı yapma ve verimli bir mağaza içi yönetimi sağlama gibi oldukça derinlikli pratikler sunuyor. Bu da kuaför ve stilistler için tek bir nitelikli eğitim serisi ile kendini geliştirme ve alanında fark yaratma ayrıcalığı tanımlıyor. Nitekim, bugüne kadar yaptığımız her etkinliğin tam kapasite ile tamamlanmasının ve sektörün ünlü isimleri arasında yankı uyandırmasının temel nedeni de tam olarak bu!”
Cutcode Eğitim Sistemi Kuaförlük Sektörünü Zamanla Değiştirme Gücüne Sahip!
Cutcode saç kesim eğitimleri, kuaförlerin müşterilere daha kaliteli hizmet verebilmeleri konusunda sağladığı faydayı önceki etkinliklerde pek çok kez kanıtladı. Bugüne kadar 1000’den fazla katılımcıya sertifika dağıtan ve önemli merkezlerde gerçekleştirilen etkinliklerin, yakın gelecekte hem yurt dışında hem yurt içinde çok daha yaygınlaşması planlanıyor. Sinan Ergün öncülüğünde sürekli güncellenerek çağın şartlarına uyum sağlayan ve bu sayede yeni nesil uzmanlara trendleri takip etme avantajı sağlayan Cutcode, aynı zamanda sayısız kez denenmiş ve doğruluğu kanıtlanmış temel kesim tekniklerinden ilham alıyor. Böylece kuaförlerin sağlam bir temel oluştururken yenilikleri takip etmesine, bu sırada kendine özgü stiller geliştirmesine ve dönemin şartlarına uyum sağlamasına yardımcı oluyor. Müşteriyi daha iyi anlama ve beklentileri en iyi şekilde karşılama gibi konularda da başarılı olan Cutcode, oldukça kısa sürede, özellikle Türkiye’deki nitelikli profesyonel sayısını kat kat artıracak gibi görünüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.