Dolar 32,2759
Euro 35,0087
Altın 2.476,70
BİST 10.552,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Maltepe’de korona virüsle mücadele kapsamında ilçe genelinde denetim yapıldı.

Maltepe’de korona virüsle mücadele kapsamında ilçe genelinde denetim yapıldı.
20 Ağustos 2020 00:26 | Son Güncellenme: 20 Ağustos 2020 00:37
1.654

Maltepe’de korona virüsle mücadele kapsamında ilçe genelindeki restoran, kafe, özel eğitim merkezi ve benzeri yerlerde denetim yapıldı.

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge kapsamında Maltepe’de korona virüs denetimi yapıldı. Denetimler kapsamında özel eğitim merkezi, restoran, kafe gibi yerler denetlenirken, sokakta yürüyen vatandaşların da maske takıp takmadığı kontrol edildi. Denetime Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir de katıldı.

Yalı Mahallesi’nde özel bir rehabilitasyon merkezinin denetleyen Kaymakam Meftun Dallı, okulda maske ve sosyal mesafe kuralına karşı alınan tedbirleri kontrol ederek bilgi aldı. Dallı,  velilerle sohbet ederek maske ve sosyal kurallarına uyması özen göstermelerini istedi.

Lütfen, maske, mesafe, temizlik kurallarına uyalım

Denetimle ilgili konuşan Kaymakam Meftun Dallı, ‘İçişleri Bakanlığı talimatlı gereği bugün bütün iş kolları, ticarethanelerde ve vatandaşlarımızın toplu bulunduğu alanlarda genel bir denetim yapıyoruz. Daha önce denetimlerde olduğu gibi vatandaşlarımızı maske, mesafe, temizlik ve hijyen gibi diğer uyması gereken şartlar konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Bu kurallara büyük bölümü uyduğunu düşünüyoruz. Kendilerine teşekkür ederiz. Ancak uymayan bir kısım vatandaşımızın yüzünden uyanların da emekleri, çabaları, hassasiyetleri, gayretleri boşa gidiyor. Bir kere daha bütün vatandaşlarımıza maske, mesafe, temizlik ve diğer uyması gereken şartlar hususunda hassasiyet rica ediyoruz. Özellikle istirham ediyoruz. Çünkü bu başarı olacaksa başarı bu işte mücadele hep birlikte hareket edersek olacak, bir kısmımız uymadığı zaman bu başarı gecikiyor. O yüzden lütfen, lütfen hassasiyet’ dedi

Vatandaşı maskesiz dolaşmaması için uyardı

Daha sonra sokakta yürüyen maskesiz vatandaşlarla karşılaşan Kaymakam Meftun Dallı, vatandaşlara maske vererek, maskesiz gezilmemesi gerektiği uyarısında bulundu.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.