Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Yadigar Aslan, Mimar Sinan Mahallesi’nde Güçlü Destek Kazanıyor

Yadigar Aslan, Mimar Sinan Mahallesi’nde Güçlü Destek Kazanıyor
12 Mart 2024 14:54 | Son Güncellenme: 12 Mart 2024 14:59
168

HABERMAX.Yerel seçimlere az bir süre kala, mahalle muhtar adayları sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Dün, Mimar Sinan Mahallesi Muhtar adayı Yadigar Aslan, mahallesinde kurulan semt pazarında pazarcı esnafı ve mahalle sakinleriyle buluşarak, sorunlarını yerinde dinledi.

Pazar yerinde gerçekleştirdiği temaslar sırasında, Aslan, pazarcı esnafının ve vatandaşların sıkıntılarını doğrudan dinleyerek notlar aldı. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği endişeler ve talepler üzerine Aslan, samimi bir şekilde sorunları çözmek için çaba göstereceğini belirtti.

HaberMax.net sitesi muhabiri, pazar yerindeki atmosferi değerlendirdiğinde, vatandaşların genel olarak ekonomik sıkıntılarını ve pahalılığı dile getirdiğini aktardı. “Her şey çok pahalı, alamıyoruz. Ne olacak bizim halimiz?” şeklindeki endişeler, mahalle sakinlerinin ortak sesi oldu.

Muhabir, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerine, muhtarlık için tercih ettikleri adayı sorduğunda ise, %90 gibi yüksek bir oranla Yadigar Aslan’ın yeniden muhtar olmasını istedikleri ortaya çıktı. Mahalle sakinleri, Aslan’ın cana yakınlığı, yardımseverliği ve mahalle halkına olan fedakarlığına vurgu yaparak, onun bir dönem daha muhtarlık yapmasını arzuladıklarını ifade etti.

Yadigar Aslan’ın, Mimar Sinan Mahallesi’nde geniş bir destek ve güven kazandığı göz önünde bulundurulduğunda, gelecek seçimlerde başarılı olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Mahalle sakinleri, Aslan’ın liderliğindeki dönemde yaşadıkları memnuniyetsizlikleri ve sorunları çözebileceklerine olan inançlarını dile getiriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.