Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Kelebek Mobilya’dan Patili Dostlara Özel Koltuk Takımları

Kelebek Mobilya’dan Patili Dostlara Özel Koltuk Takımları
4 Ekim 2023 23:00
222

HABERMAX.Türkiye’nin öncü mobilya markası Kelebek Mobilya, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde patili dostlara özel hem tarz hem de pratik çözümler sunuyor


İlklerin temsilcisi Kelebek Mobilya, evcil hayvan sahiplerine kolaylık sağlayan pati dostu mobilya koleksiyonuyla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde ön plana çıkıyor. Global tasarım vizyonuyla patili dostlara uygun dayanıklı ve yıpranmayan yeni kumaşları sayesinde müşterilerine kolaylık sağlıyor. Kolay bakımı ve temizlik fırsatıyla da tercih edilen koleksiyon, patili dostların getirdiği olası kir ve tüy sorunlarıyla da başa çıkıyor. Kelebek Mobilya’nın pati dostu tasarımları, evcil hayvanlara rahatlıkla mobilyalar üzerinde vakit geçirebilme fırsatını sunuyor.

Trendlere Uygun Tasarlanmış Pati Dostu Koltuk Takımı: Laris

Yeni nesil kumaş teknolojisiyle hazırlanan Laris Koltuk Takımı’nda evcil hayvanların tüy ve kirleri kolaylıkla temizlenebiliyor. Sakinliğin buluşma noktası Laris, dekoratif dikiş detaylarıyla da göze çarpıyor. Kahve krem renk detayları dikkat çeken ürün, ev dekorasyonuna şık detaylar kazandırırken, evcil dostlara da konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Ergonomik dizaynıyla Lugano Köşe Takımı

Zarif çizgileriyle yaşam alanlarını güzelleştiren Lugano Köşe Takımı, modüler yapısı ve özgün kumaş seçenekleriyle patili dostlara huzurlu bir konfor alanı sağlıyor. Spor ve lüks tarzıyla her eve ayrı hava katan Lugano, geniş oturma alanıyla da patili dostlarla daha fazla vakit geçirebilecek bir alan kazandırıyor. Uzun ömürlü oturma süngeri sayesinde ise uzun saatler boyunca kesintisiz rahatlık imkanı sunuyor.

Elegant Çizgileriyle Novardy Koltuk Takımı

İnce dokunuşlarla hazırlanan Novardy Koltuk Takımı, özel mekanizmasıyla yaşam alanlarını hem güzelleştiriyor hem de patili dostlara uygun yapısıyla ön plana çıkıyor. Minimal detaylarıyla sakinleştirici bir hava katan Novardy, koyu renk tonlarıyla hayvanseverlerin tercihi olmaya hazırlanıyor. Kolay temizlenebilen kumaşıyla patili dostlara kolaylık sağlayan Novardy, organik ve kavisli kıvrımlarıyla da estetik bir şıklık sunuyor.

Spor Şıklığı Evlere Getiren Viena Koltuk Takımı

Ceviz renk yüzeyiyle evlere sıcak bir duruş yakalayan Viena Koltuk Takımı, pati dostu kumaşıyla evcil hayvanı sahiplerine kolaylık sağlıyor. “Patilere Özgürlük” mottosuyla tasarlanan Vieana, Kalite ve dayanıklı yapısıyla hayvanseverlerin vazgeçilmez tercihi oluyor. Kolay temizlenebilen Viena Koltuk Takımı, hem şıklığıyla hem de pratikliğiyle yaşam alanlarına sade ve şık bir atmosfer katıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.