Dolar 32,5065
Euro 34,9601
Altın 2.434,93
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kimse durduramıyor Atatürk’e hakaret eden müdür Meclis’te İYİ Parti’li vekile saldırdı

Kimse durduramıyor Atatürk’e hakaret eden müdür Meclis’te İYİ Parti’li vekile saldırdı
3 Mart 2020 05:31
527

AHA.İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki makam odasında saldırı girişimine uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren ise, 10 Kasım paylaşımıyla Atatürk’e hakaret eden ve Öztürk tarafından TBMM kürsüsünden ifşa edilen Orman Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak çalışan Said Dağdaş.

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk Meclis’teki odasında saldırıya girişimine uğradı. Saldırının ardından açıklama yapan Öztürk, “Odamda böyle bir girişimde bulundular ama hiçbir sıkıntı yok” dedi.

HESAP SORMAYA GELMİŞ

Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Genel Kurul’da yaptığımız bir konuşmadan kaynaklı adam o sözleri bana iade etmeye gelmiş. Atatürk’le ilgili 10 Kasım’da yapmış olduğu paylaşımı Meclis’te gündeme getirmiştim. Hakkında soruşturma açılmıştı bu beyefendinin. Bunun hesabını sormaya gelmiş bana.”

Öztürk’e saldırı girişiminde bulunan ismin Orman Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak çalışan ve Atatürk’e hakaret ettiği gerekçesi ile görevinden alınan Said Dağdaş olduğu öğrenildi.

10 KASIM’DA ATATÜRK’E HAKARET

Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürü olarak görev yapan Said Dağdaş, 10 Kasım’da yaptığı paylaşıomda Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmişti.

Dağdaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti: “09,05’te bazıları putları için saygı duruşunda bulunacak. Dünyada en gülünç olay yaşanacak. Yarın 10 Kasım. O diktatörlük hala esiyor. Bu millet 23 Nisan 1923 e kadar Mustafa Kemal ve ekibi kahraman bilir. 1924 sonrası Mustafa Kemal adını çatır çatır kırıp atmıştır. Bu nedenle kahramanlığı sonrasında diktatörlüğünü görmüştür. Hem de İslam’la savaşan diktatör”

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün bu paylaşımı paylaşımı Meclis gündemine taşımasının ardından, Dağdaş hakkında soruşturma başlatılmış ve Orman Genel Müdürlüğü’ndeki görevine son verilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.