Dolar 32,2319
Euro 34,7841
Altın 2.411,31
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Türkiye’den Çıkan Uluslararası Cutcode Saç Kesim Eğitimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Türkiye’den Çıkan Uluslararası Cutcode Saç Kesim Eğitimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!
18 Temmuz 2023 09:33
106

HABERMAX.Cutcode Eğitimleri: Dünya Çapında Saç Kesim Trendlerini Belirliyor
Yenilikçi Yaklaşımla Saç Kesimi: Cutcode Eğitimleri Uluslararası Sahnede
Cutcode Saç Kesim Eğitimleri Etki Alanını Gün Geçtikçe Genişletiyor!
Türkiye’den Çıkan Uluslararası Cutcode Saç Kesim Eğitimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor!


Kuaförlük sektörü, her geçen gün kendi görünümüne ve bakımına özen gösteren insan sayısındaki artış nedeniyle hızla büyüyen ve kalifiye eleman gereksinimi çoğalan sektörlerden. Sosyal medya kullanımı ve dijital reklamcılık da işin içine girdiğinde trendleri takip etmenin ve özellikle saç kesimi gibi fiziksel görünümü doğrudan etkileyen kararlarda modern seçimler yapmanın önemi ise oldukça fazla. Doğrudan bu amaçla ortaya çıkarak sektör profesyonellerine kaliteli bir standart kazandıran Cutcode eğitimleri, bu nedenle son dönemin en revaçtaki eğitim setlerinden.

Sinan Ergün imzalı bu nitelikli eğitim programı, dünyanın farklı bölgelerine açılmakla birlikte Türkiye’de de tam gaz devam ediyor. Şimdiye kadar Afrika, Avrupa ve Asya’da ardı ardına düzenlenen etkinliklerin tümü tam kapasite ile tamamlandı ve alanında büyük yankı uyandırdı. Sinan Ergün’ün kendi tecrübesini uygulamalı ve teorik şekilde aktardığı Cutcode eğitimlerinin önümüzdeki yıllarda, bütün dünyada popülerlik kazanması ve sektör standartlarını yükseltmesi bekleniyor.

Cutcode Eğitimleri Alanında Uzmanlaşmak İsteyenlerin Birincil Tercihi

Güzellik ve bakım endüstrisinin önemli bir parçası olan kuaförlük mesleği son dönemde, modern araçlarla ve trend görünümlerle karşı karşıya. Her geçen gün daha fazla kişinin kendini yansıtan, özgün bir stile sahip olmak istemesi, sektördeki hızlı dönüşümün başlıca nedenlerinden. En temelde bu değişime ayak uydurmak, bir diğer yandan da saç kesimine dair yapı taşlarında ustalaşmak amacıyla hazırlanan Cutcode eğitimleri, bütün sektör uzmanlarına kendi kariyerinde parlama şansı sunuyor.

 

Sinan Ergün’ün profesyonel saç kesim atölyesi Cut Labs aracılığı ile başlatılan Cutcode programı; bugüne kadar Hollanda, Azerbaycan ve Mauritius olmak üzere 3 farklı kıtada gerçekleşti. Türkiye eğitimleri ise her geçen gün artan bir taleple sürdürülüyor ve özellikle ülke genelindeki uzman sayısını artırıyor. Sonraki dönemde İran, Fransa ve farklı Avrupa başkentlerine yayılmayı planlayan Cutcode eğitimi, Sinan Ergün’ün açıklamalarına göre kuaförlük sektörüne şu gibi faydalar sağlıyor:

 

“Saç kesimi ve bakımı insana mutluluk veren özel bir meseledir, bu nedenle bu işlemi uygulayan uzmanların sadece temel tekniklerle değil, müşteri istekleri ve memnuniyeti ile de yakından ilgili olması gerekir. Bunun yanı sıra kendine güvenmesi, beklentileri doğru karşılaması, yerinde önerilerde bulunması ve ne yapacağını bilmesi de önemlidir. İşte, bütün bunlardan yola çıkarak ve 20 yıllık sektör tecrübemden faydalanarak oluşturduğum Cutcode eğitimlerinin temelinde de böyle bir mantık yatıyor. Böylece sektöre hem bilgi seviyesi ve muhakeme yeteneği yüksek hem de insan ilişkileri gelişmiş profesyoneller kazandırılıyor. Sürekli deneyime ve ömür boyu öğrenime dayanan saç kesim eğitimleri, dünyayla birlikte Türkiye’deki kuaförlük hizmetlerini de geliştiriyor ve pek çok kişiye başarılı bir kariyer planı sunuyor.”

 

 

Cutcode Eğitim Programı Oldukça Yoğun

 

Cutcode eğitimleri; Sinan Ergün tarafından başlatılan ve kuaförlere saç kesim, boyama, saç bakımı, stil danışmanlığı, cilt bakımı gibi birbirinden farklı alanlarda uzmanlaşma avantajı sağlayan kapsamlı bir program. Uygulamalı ve teorik anlatımla ilerletilen programın başarısı ise bugüne kadar gerçekleştirilen etkinliklerdeki tam kapasiteli katılımcı sayısı ile pek çok kez kanıtlandı. Nitekim Bakü’de düzenlenen son etkinliğe Azerbaycan’ın tanınmış isimleri katılım sağlarken, 500 profesyonel sertifika almaya hak kazandı. Hollanda ve Mauritius eğitimlerinde de benzer etki bırakan Cutcode, Türkiye’de ise çok daha hızlı şekilde yayılıyor ve katılımcılara kariyer hedeflerine ulaşma şansı tanıyor.

 

Bugüne kadar 1000’i aşkın katılımcıya sertifika dağıtan Cutcode eğitimleri, Cut Labs ve Sinan Ergün’ün ortaklığı sayesinde İstanbul merkezli bir değişimi garantiliyor. Geleneksel tekniklerden trend eğilimlere kadar bir dizi farklı alanda doğru yöntemler geliştirme ve kendi özgün stilini oluşturma avantajı sunan bu nitelikli eğitimler, gelecek dönemde hem yurt içi hem yurt dışı programını yoğunlaştırarak daha fazla kişiye ulaşmayı planlıyor. Global açıdan düşünüldüğünde ise eğitimlerin yarattığı heyecan gözden kaçmıyor

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.