Dolar 32,2623
Euro 34,7643
Altın 2.400,56
BİST 10.159,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Vatandaşa moral: Nevşehir Belediyesinden Üstü Açık Otobüsle “Hayat Eve Sığar” Konseri

Vatandaşa moral: Nevşehir Belediyesinden Üstü Açık Otobüsle “Hayat Eve Sığar” Konseri
13 Aralık 2020 10:28
1.869

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında geçtiğimiz aylarda üstü açık otobüslerle düzenlediği sokak konserleri ile Türkiye’de birçok belediyeye öncülük eden Nevşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında da bu etkinliklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik Topluluğu, Belediye Başkanı Rasim Arı’nın kullandığı ve özel olarak dizayn edilen üstü açık bir otobüsle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde mahalleleri gezerek konser verdi.

2000 Evler Mahallesi’nden başlayarak farklı mahallelerde devam eden konserde, müziğin sesini duyarak evlerinin penceresine ya da balkonlara çıkan vatandaşlar çalınan müziğe ve söylenen şarkılara alkışlarıyla eşlik etti.

Konser boyunca keyifli dakikalar geçiren vatandaşlar etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.

Kendisinin kullandığı otobüs içerisinden vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Arı, konser etkinliklerinin gelecek haftalarda da devam edeceğini söyledi.

Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, mart ayından itibaren sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu dönemlerde düzenledikleri etkinliği yeniden başlattıklarını, her hafta sonu farklı semtlerde gezici konser düzenleneceğini belirtti.

Hafta sonunu evlerinde geçirmek zorunda kalan vatandaşlara moral vermeyi amaçladıklarını aktaran Arı, “Belediye olarak insanlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da gidermeye gayret ediyoruz. İnsanlar evlerinden çıkamıyorsa biz insanlarımızın ayağına gideriz dedik. Vatandaşlarımızın moral ve motivasyonlarına bir nebze katkımız olsun diye konserleri başlattık. İnşallah keyifli bir zaman geçirirler.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.