Dolar 32,3505
Euro 34,7733
Altın 2.402,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Merck Türkiye’de Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Departman Müdürü Ataması

Merck Türkiye’de  Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Departman Müdürü Ataması
10 Ekim 2023 10:16
107

HABERMAX.Betül Balta, Ekim ayı itibariyle Merck Türkiye Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Departman Müdürü olarak . göreve başladıBetül Balta, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini ve Bilgi Üniversitesi’nde Finansal Ekonomi üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine 2010’da Accenture firmasında başlayan Balta, ardından IMS Danışmanlık Grubu’nda devam etti.


2014 yılında ilaç sektörüne geçiş yapan Betül Balta, Amgen’da İş Planlama ve Analiz Müdürü olarak göreve başladı ve 2015 yılında sorumluluk alanlarına Orta Doğu ve Afrika (TMEA) bölgeleri de eklendi. 2017 yılında Sağlık Politikaları ve Geri Ödeme Departmanına geçiş yaptı. Son olarak, Bristol Myers Squibb firmasında Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Müdürü olarak görev yapan Betül Balta, 13 yıllık kariyer yolculuğu süresince Pazara Erişim, Geri Ödeme ve Fiyatlandırma konularında birçok başarılı proje gerçekleştirdi.

Merck Türkiye’de Pazara Erişim ve Fiyatlandırma Kıdemli Departman Müdürü olarak yeni görevine başlayan Balta, aynı zamanda Merck Türkiye Liderlik Ekibi üyesi oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.