Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Monador Otomatik Döner Kapıların Avantajlarını Keşfedin

Monador Otomatik Döner Kapıların Avantajlarını Keşfedin
23 Mart 2023 10:55
145

HABERMAX. Monador’un 30 yılı aşkın tecrübesiyle sunduğu otomatik kapı sistemlerinden; sürdürülebilir giriş çözümleri sunan, enerji tasarrufu sağlayan ve çeşitli kapasite ihtiyaçlarına yönelik pek çok farklı modele sahip döner kapıların sağladığı avantajları keşfedin.

Otomatik döner kapılar, sunduğu pek çok avantajın sayesinde bina girişlerinde sıklıkla karşılaştığımız bir giriş çözümü. Yoğun ayak trafiğine sahip yapılar veya girişlerin daha kontrollü sağlanması gereken yapılar için pek çok farklı çözüm sunabilen otomatik döner kapılar, ses ve ısı yalıtımı gibi avantajlar da sunuyor.

Havaalanları, hastaneler, oteller, alışveriş merkezleri, ofis ve rezidans binaları gibi çok yaygın kullanım alanına sahip olan döner kapılar, ihtiyaca göre yüksek kapasiteli tercih edilebilir. Tek kanatlı modelleri ile de geçişleri kontrol edebilir ve ihtiyacınıza yönelik kontrolü sağlayabilirsiniz.

Özellikle ses ve ısı yalıtımında çok fazla fayda sağlayan döner kapılar, iç hava temizliğinin korunması ve iklimlendirme seçenekleri ile de enerji tasarrufuna büyük ölçüde katkı sağlıyor. İç ortam ısısının giriş ve çıkışlardan etkilenmemesini sağlayan bu sistem, içinde bulunduğumuz iklim krizini de göz önünde bulundurduğumuzda, özellikle büyük binaların girişlerinde sürdürülebilir bir seçenek için gerekli.

Monador Otomatik Kapı Sistemleri, 30 yılı aşkın tecrübesi ile, bina girişlerinde tüm ihtiyaçları karşılayabilecek çeşitlilikte çözümleriyle, yapıya en uygun giriş çözümlerini sunuyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin: DEZİNTİ TASARIM DANIŞMANLIK

Mimarlık ve Yapı sektöründe 20 yıllık profesyonel meslek hayatının ardından, yine Türkiye’nin bu en güçlü sektörüne katkıda bulunmak için bir araya gelmiş, sektörün dinamiklerini çok iyi tanıyan, hedef kitlenin beklentilerini birebir yaşamış kurucusu mimar olan bir oluşum. Mimarlar, tasarımcılar, yazılımcılar ve pazarlama danışmanlarından kurulu etkin ve deneyimli ekibi ve güçlü çözüm ortaklarıyla yıllarca ilgili alanlarda birçok dijital yayıncılık, doküman yönetimi, katalog, tanıtım ve pazarlama projesini var ediyor ve geliştiriyor. Tasarım, mimarlık, yapı üçgeninde yer alan firma, kurum, kuruluşlara; danışmanlık, stratejik planlama ve pazarlama, marka bilinirliği, iletişim, araştırma/geliştirme ve organizasyon hizmetleri sunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.