Dolar 33,1080
Euro 35,9836
Altın 2.524,27
BİST 10.871,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Cts 31°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Marmaris Belediyesi’nde Rahatsızlık: Taşınmaz Satışları ve Personel Politikaları Eleştiriliyor

Marmaris Belediyesi’nde Rahatsızlık: Taşınmaz Satışları ve Personel Politikaları Eleştiriliyor
9 Temmuz 2024 20:12 | Son Güncellenme: 9 Temmuz 2024 20:13
291

HABERMAX. Muğla* – Marmaris Belediyesi’nde Mehmet Oktay’dan Acar Ünlü’ye devredilen başkanlık sürecinde yaşanan olaylar, ilçe sakinlerinin tepkisine neden oldu. Mehmet Oktay döneminde borçlu bir şekilde devralınan belediye, Acar Ünlü’nün başkanlığı sırasında taşınmazlarını satışa çıkararak borç yükünü hafifletmeye çalıştı. Ancak bu durum, Marmarisliler arasında rahatsızlık yarattı.

*Belediye Taşınmazlarının Satışı Eleştiriliyor*

Marmaris Belediyesi’nin taşınmazlarını satma kararı, ilçede büyük tartışmalara yol açtı. Vatandaşlar, belediyenin bu adımını geçici bir çözüm olarak görüp uzun vadeli plan eksikliği eleştirisinde bulunuyor. “Eğer belediyeyi yönetemeyecekseniz neden göreve talip oldunuz?” şeklinde tepkilerini dile getiren Marmarisliler, belediyenin varlıklarını satmanın kalıcı bir çözüm olmadığını savunuyor.

*Personel Politikaları Tartışma Yarattı*

Belediyede yaşanan diğer bir sorun ise personel politikaları. Bazı çalışanlara mobbing uygulandığı ve istifaya zorlandıkları iddiaları gündeme geldi. Özellikle büro elemanlarının sokak çalışmalarına yönlendirilmesi, mobbing olarak nitelendiriliyor. Bu durum, belediye personelinin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilerken, verimliliği de düşürüyor.

*Eleştiriler Büyüyor*

Marmaris halkı, belediye meclis üyesi ve diğer önemli pozisyonlara atanan kişilerin yeterliliklerinden şüphe duyuyor. İş bilmeyen kişilerin önemli görevlerde bulunmasının, belediyenin yönetimini zor duruma soktuğu belirtiliyor. Vatandaşlar, belediyenin bu yönetim anlayışının Marmaris’e zarar verdiğini düşünüyor ve daha şeffaf, hesap verebilir bir yönetim talep ediyor.

Belediye yetkililerinden henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Marmaris’teki bu rahatsızlıkların nasıl giderileceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.