Dolar 32,2820
Euro 34,5734
Altın 2.413,10
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

İşte Kılıçdaroğlu’nun İnce yerine İmamoğlu’nu seçmesinin nedeni

İşte Kılıçdaroğlu’nun İnce yerine İmamoğlu’nu seçmesinin nedeni
4 Mart 2019 23:19
423

AHA.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk’te Muharrem İnce ile ilgili merak edilen soruya yanıt verdi.İşte Kılıçdaroğlu'nun Ä°nce yerine Ä°mamoğlu'nu seçmesinin nedeni

GERÇEK GÜNDEM – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV’de Didem Arslan’ın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Didem Arslan’ın “Muharrem İnce’yi neden İstanbul adayı yapmadınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:

KILIÇDAROĞLU: MUHARREM BEY’İN BELEDİYE BAŞKANLIĞI YOKTU

“Muharrem Bey’in belediye başkanlığı yoktu. Ekrem Bey’in belediye başkanlığı vardı. ‘Arkasında bir başarı hikayesi’ olacak cümlesi kurmuştuk.

Anakent belediye başkanlarını yerelde başarı göstermiş belediye başkanlarından seçmeye başladık. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul adayı oldu.

Nilüfer Belediye Başkanımız Musatafa (Bozbey) Bey, Bursa adayı. Muhittin (Böcek) Bey, Konyaaltı’ndan Antalya adayı oldu. Seyhan Belediye Başkanımız Zeydan (Karalar) Bey Adana adayımız oldu. Tunç (Soyer) Bey Seferihisar’dan İzmir adayı oldu. Belediyeciliği yaşayacak, görecek, başarısını kanatlayacak ve bir üste talip olacak.

AKP’NİN KAYSERİ’DEN ANKARA’YA ADAY YAPTIĞI MEHMET ÖZHASEKİ

Ankara seymenlerin kentidir. Ankara’dan bir tane aday bulamadınız mı?Kayseri’den aday getiriyorsunuz. Adana’da Adanalı, Ankara’da Ankaralı, Bursa’da Bursalı…
Ankara’da yok muydu birisi? Liyakat sahibini bulamadınız mı? Ankara’nın keçisini, kedisini bilir mi?

“SAYIN AKŞENER’LE ORTAK MİTİNGLER YAPACAĞIZ”

Mansur Bey, Beypazarı’nı tüm Türkiye’ye tanıttı. Başarılı bir insan. Arkasında başarı hikayesi var. İstanbul’da da uyum içinde, Ankara’da da, Balıkesir’de, Denizli’de tüm arkadaşlarımız çalışıyorlar. Sayın Akşener’le ortak mitingler yapacağız.

“SUÇ BİREYSELDİR, BABASINA AİT SUÇ VARSA BABA SUÇLUDUR”

Tunç Soyer’in babası nedeniyle oğlunun yargılanmasını, suçlu ilan edilmesi gibi bir anlayışı asla benimsedim. Suç bireyseldir. Babaya ait bir suç varsa baba suçludur. Tunç Bey Türkiye’de tükenen tohumları yeniden ektirdi. Aziz Bey’in başlattığı çok güzel projeler var. Kırsalla kent arasında gelir dağılımı dengeleri konusunda çok güzel çalışmalar yaptı. Kooperatifler kurdurdu. İzmirliler’in hizmetine sundu.

“HİÇBİR SEÇMENİ NEDEN O PARTİYE OY VERDİN  DİYE SUÇLAMAM”

Benim bildiğim CHP’liler sandığa giderler oy kullanırlar. Vatandaşlarımız da giderler, kullanırlar. Demokrasiyi savunursak oyumuzu atarak bunu göstermemiz lazımdır. Seçmene güvenmek zorundayız, kararlarına saygı göstermek zorundayız. Hayatım boyunca hiçbir seçmeni ‘neden şu partiye oy verdiniz’ diye suçlamadım. Yöneticileri eleştiririm, o bana yasaların verdiği bir haktır.

24 HAZİRAN İTİRAFI

24 Haziran akşamında medyanın abarttığı kadar bir şey yoktu. Birisi kalktı ‘CHP’nin bilgisayar sistemi çöktü’ dedi. Öyle bir şey yoktu. Birisi yazdı sonra her yere yayıldı. Bizim bir eksiğimiz var. O geceyi iyi yönetemedik. Çıkıp vatandaşa belli aralıklarda bilgi verilmesi lazımdı. Muharrem İnce başka bir partiden değil ki, bizim partimizden. Biz parti olarak iyi yönetemedik.

gerçek gündem

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.