Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Yurttahaber.com İmtiyaz Sahibi Gökhan Balcı yazdı

Yurttahaber.com İmtiyaz Sahibi Gökhan Balcı yazdı
18 Temmuz 2020 20:34
613

AHA.Öğlen Saatlerinde evinden çıkarak Gazete Merkezine gelmek isteyen Balcı, kendisini önceden takip eden ve çıkış saatine kadar pusuda bekleyen hainler tarafından önü kesildi. Araçtan inen bir kişi Balcı ‘ya doğru koşarak bir el aracın sol kapısına ateş açtı.

Balcı olaydan yara almadan kurtulurken, Balcı ‘ya silah ile ateş eden kişi araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Yapılan bu hain saldırı sonrası olay yerine çok sayıda Emniyet Görevlisi gelerek hemen inceleme başlattı.

Bu mermi bana Şeref madalyasıdır…

Çekmeköy Belediyesi ve Ömerli Bölgesindeki kaçak yapılaşmalar ile ilgili yaptığımız haberler sonrası Mahkemeye gidemeyenler Silahlı saldırı planlayarak yayınlarımızı durdurmaya çalıştı. Gökhan Balcı bana susturmak, korkutmak ve yıldırmak için atılan bu mermi haberlerimizin doğruluğunun kanıtı oldu.

Bizi yaptığımız haberler ile mahkemeye veremeyenler tekzip gönderemeyeler kendi hain planlarını yaparak silahlı saldırı ile susturmaya korkutmaya çalıştı. Şahsım ve Gazetem bu ve benzeri olaylar sonrasında geçmişte yapmış olduğu tüm haberlerin ve haberlerde konu olan kişilerin daha çok üzerine giderek yapılan tüm hukuksuzlukları ifşa edeceğiz.

Şahsıma yapılan bu silahlı saldırı Çekmeköy üzerine konmuş bir KARA lekedir. Bu silahlı saldırıyı gerçekleştirenleri ve azmettiricileri Emniyet Teşkilatı biran evvel yakalayarak Türk Adaletine teslim etmelerini ve gereken cezanın verilmesini bekliyoruz. Yapmış olduğumuz haberler sonrası şahsıma düzenlenen bu hain saldırı sonrası Emniyet Mensuplarına vermiş olduğum ifadede şüphelendiğiniz kişi veya kişiler hakkında da gerekli bilgileri verdik. Emniyet mensupları gerekli araştırma ve incelemeleri yaparak kamuoyunu bilgilendirecektir. Dedi…

Poyraz bu fabrikalara kim veya kimler yapılması için izin verdi?

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bugüne kadar Ömerli Bölgesindeki kaçak yapılaşma ile ilgili yapmış olduğumuz haberlere neden sessiz kaldı?

Bu Fabrikalar Ömerli Bölgesinde yapılırken kimler görevini ne karşılığında ihmal etti?

O fabrikalara arsaları satanlar kimler ve hangi vaadler ile sattılar?

ICA Tabelası asarak Melen Çayı taşıma boruları üzerine üretim tesisi kurulurken kimler görmezden geldi?

Bu fabrikaların Ak Parti içindeki siyasi uzantıları kimler?

Birileri bunlardan rüşvet alarak susarken bir gazeteci bunları haber yaptığı için kurşunlanarak mı susturulacak?

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.