Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

“İstanbul’da Vapurda Korkutucu Saldırı: Şüpheli Serbest Bırakıldı, Kentteki Güvenlik Endişeleri Artıyor”

“İstanbul’da Vapurda Korkutucu Saldırı: Şüpheli Serbest Bırakıldı, Kentteki Güvenlik Endişeleri Artıyor”
21 Eylül 2023 23:47
181

HABERMAX.Son zamanlarda İstanbul’da yaşanan olaylar, insanların sokaklara ve toplu taşıma araçlarına binmekten duyduğu korkuyu artırmış gibi görünüyor. İstanbul’da Sarıyer-Beykoz arasında hizmet veren bir vapurda, 9 Eylül tarihinde yaşanan ürkütücü bir olay bu korkuyu daha da tırmandırdı. Vapurda bulunan N.Ç. adlı şüpheli, yanında taşıdığı çakmakla 14 yaşındaki M.E.A.’nın saçlarını sessizce ateşe verdi.

Saldırının ardından paniğe kapılan genç, saldırgan şahsın üstüne atladı ve aralarında bir arbede yaşandı. Olayın hemen ardından N.Ç. ve M.E.A. polis merkezine götürüldü. Ancak, şaşırtıcı bir şekilde, şüpheli N.Ç. hakimlikçe serbest bırakıldı. Bu olay, İstanbul’da yaşayanların güvenlik endişelerini artırarak toplu taşıma araçlarına binme konusundaki korkularını daha da derinleştirdi.

Olayın ayrıntıları henüz net değil, ancak toplumda bu tür olaylara karşı daha fazla güvenlik tedbirinin alınması gerektiği konusunda birçok kişinin endişeli olduğunu gösteriyor. İstanbul’da yaşayan insanlar, günlük yaşamlarını sürdürürken artan güvenlik sorunlarına karşı dikkatli olmak zorunda kalmış gibi görünüyor. Bu olay, kentteki güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi gerekliliğini bir kez daha gündeme getiriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.