Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Esnafa gelen19 bin TL elektrik faturası can yaktı

Esnafa gelen19 bin TL elektrik faturası can yaktı
30 Ocak 2022 22:37 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2022 22:46
315

HABERMAX.Muğla’da işlettiği kebap dükkanına 19 bin TL elektirik faturası gelen esnaf çıldırdı. dağıtım şirketini protesto eden esnaf, elektrik faturası çok yüksek geldiği için tepki gösterdim Biz bunu müşterilere yansıtmamak için, bu zulme bir son vermek için serzenişte. Bulundum diyen esnaf, herkesin duymasını istiyoruz.

Bu zulme dur deyin

Biz, bunu müşterilere, vatandaşlara yüklemek istemiyoruz. Gelen bu 19 bin TL fatura canımıza kastetti. Buna, bir an önce gerekenin yapılmasını istiyoruz. Tüm Muğla halkı için, Bu zulme son verilmesini istiyoruz” dedi.

“FATURALAR CAN YAKIYOR”

İsmini vermek istemeyen esnaflar.Yüksek Gelen elektrik faturası. Nedeniyle serzenişte bulundu. “Şu anda bize kesilen faturaları hem can, hem cep, hemde ocak yakıyor. Benim faturam geçen ay 7 bin TL geldi. Bu ay 19 bin TL olarak geldi. Devlet büyüklerime seslenmek istiyoruz. Gelen bu yüksek faturalara mutlaka çare olunmasını istiyoruz. Esnafı sahipsiz bırakmamalarını istiyoruz. Bütün kamuoyuna, basına duyurmak istiyoruz. Esnafı yalnız bırakmayın. Esnaf bu ülkenin lokomotifidir belkemiğidir. Bu ülkenin omurgasıdır. Esnafı sahipsiz bırakırsanız esnaf da sizi sahipsiz bırakır. Bu orantısız zamlarına dur demek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER/METIN SANCAR MARMARİS 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.