Dolar 32,4724
Euro 34,8410
Altın 2.423,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

DENGELİ SİNDİRİM VE GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK İÇİN SAĞLIĞINIZI DESTEKLEYİN

DENGELİ SİNDİRİM VE GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK İÇİN SAĞLIĞINIZI DESTEKLEYİN
11 Eylül 2023 20:18
82

HABERMAX.Sağlıklı yaşamın temeli vücut içinde dengeyi korumaktan geçiyor. Bağırsaklarımız sadece sindirim sistemimizin değil, genel vücut sağlığımızın da temelini oluşturuyor. Sağlıklı hayat için düzenli sindirim sistemi şart! Sindirim sistemi güçlendirmek ise aslında sanıldığı kadar zor değil.

‘Sağlıklı mikrobiyota, sağlıklı insan’ düşüncesiyle; probiyotikler, prebiyotikler ve modern hayatla birlikte uzak kaldığımız kadim bitkilerin etkili formülasyonlarıyla Next-Microbiome tarafından geliştirilen Probiome Fort ve Probiome-Relax; sindirim sistemini rahatlatmanın yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendirirken genel enerji seviyesinin yükselmesine ve genel yaşam kalitesinin artmasına da destek oluyor.

Probiome Fort ile bağışıklığınızı dengeleyin!

Özellikle İBS-diyare, ülseratif kolit, crohn hastalığı, gıda intoleransı ve çölyak gibi hastalıklara bağlı ishal riski taşıyan bireyler için özel olarak formüle edilen Probiome Fort, içeriğinde yeni nesil bakteri Akkermansia Muciniphila’nın yanı sıra, Bifidobacterium longum ve Bifidobacterium bifidum ile dışkı formunu ideal hale getirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca kamu kamu, kına kına ve pirinç tozu gibi içerikleriyle, sindirim sistemini rahatlatmaya, krampları hafifletmeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye katkıda bulunuyor. Günlük kullanım ile bağırsak mikrobiyotasını dengelemeye ve sindirim sistemini güçlendirmeye yardımcı olan Probiome Fort, sindirim sağlığınızı optimize etmek, bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve genel enerji seviyelerinizi yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla doğadan ilham alınarak geliştirildi.

Probiome-Relax ile genel yaşam kaliteniz artsın!

Özellikle İBS, İBD, stres gibi durumlara bağlı gelişen kabızlık sorunu ile mücadele eden bireylere özel olarak geliştirilen Probiome Relax; içeriğindeki yararlı bakteriler ve bileşenlerle bağırsak dengesinin korunmasına, gaz ve şişkinlik sorunlarını azaltılmasına ve bağırsakların daha düzenli çalışmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki kamu kamu, enerji seviyelerinin artmasına ve günlük yaşamınızda daha zinde hissetmenize destek olurken, ruh halinizin dengelenmesine, stres seviyenizin azaltılmasına da katkıda bulunuyor. Magnezyum glisinat içeriği sayesinde kasların ve sinir sisteminin daha sağlıklı çalışmasına ve kemik sağlığının desteklenmesine yardımcı olarak özellikle romatizma, fibromiyalji, romatoid artrit, ankilozan spondilit gibi kas ve eklem rahatsızlığı olan kişilere destek sağlıyor. Next-Microbiome Probiome Relax’ı, günlük kullanımda bağırsak sağlığını desteklemek, bağışıklık sistemini güçlendirmek ve genel yaşam kalitenizi artırmak amacıyla tercih edebilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.