Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

DOECHII VE RENEE RAPP’TEN YEPYENİ ÇIKIŞLAR

DOECHII VE RENEE RAPP’TEN YEPYENİ ÇIKIŞLAR
9 Haziran 2023 11:52
115

HABERMAX.Son zamanların en iyi çıkış yapan yıldızlarından Doechii, rapçi Kodak Black’in de yer aldığı yeni single’ı “What It Is (Block Boy)”u UMG etiketiyle yayınladı. Billboard’un prestijli Women in Music Yükselen Yıldız ödülünün son sahibi olan (daha önce Lady Gaga, Billie Eilish ve Nicki Minaj’a verildi), bu single 2023’ün ilk yayınıdır. Şarkıda, Florida kökenli Grammy adayı rapçi Kodak Black ile iş birliği yapıyor.

Doechii, son zamanlarda LA Times kapağında yer alması, Colors performansı, Vogue World Runway Show için Balenciaga ve Adidas modelliği yapması ve Rolling Stone, Vulture ve Complex gibi yayınların 2022 “en iyileri” listelerinde yer alması gibi başarılar elde etti.

Doechii, başarılarıyla endüstri tarafından da takdir edildi ve 2022 MTV VMAs’da Yılın Yükselen Performansı ve 2022 Soul Train Müzik Ödülleri’nde En İyi Yeni Sanatçı adaylığı elde etti, 2022 BET Ödülleri’nde sahne aldı ve Şubat ayında Billboard’ın Women In Music etkinliğinde “Persuasive” ve “Crazy” şarkılarını seslendirdi. Kodak Black’in yer aldığı “What It Is (Block Boy)” ile Doechii, heyecan verici yeni bir döneme adım atıyor ve Doechii’nin benzersiz sanatının daha da gelişeceğini müjdeliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.