Dolar 32,1931
Euro 35,0742
Altın 2.467,91
BİST 10.217,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 21°C
Pts 23°C

“İş Ortaklarımızla Birlikte Kazanarak İstikrarlı Büyüme Yolculuğumuza Devam Ediyoruz. ”

“İş Ortaklarımızla Birlikte Kazanarak İstikrarlı Büyüme Yolculuğumuza Devam Ediyoruz. ”
19 Mart 2024 23:15 | Son Güncellenme: 19 Mart 2024 23:16
198

HABERMAX. Saat ve gözlük sektörlerinin lider markalarından olan Arıkan Group, gözlük sektöründe, Türkiye genelindeki satış kanalına yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. İlk çeyrekte ülkenin farklı bölgelerinde bulunan iş ortakları ile arka arkaya 8 ilde bölgesel toplantı düzenleyen Arıkan Group, gözlük sektöründeki iddiasını ortaya koyuyor. Arıkan Group düzenlediği toplantılarla, B2B tarafında dünden bugüne kurduğu geniş iş birliği ağı ile gözlük sektöründeki iş hacmini ve pazar payını büyütmeyi hedefliyor.

Bünyesinde bulundurduğu markalarla gözlük sektörünün öncü oyuncuları arasında yer alan Arıkan Group, Türkiye’deki satış kanalına dair stratejik hamleler geliştiriyor. Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Konya, Isparta, Çanakkale, Bursa ve Malatya olmak üzere 8 şehirde iş ortakları ile buluşan Arıkan Group, yerel pazardaki varlığını ve iş ortağı ilişkilerini güçlendirme yolunda kararlı adımlar atıyor. Arıkan Group, öncelikli olarak satış kanalının motivasyonunu sağlamak üzere hayata geçirdiği toplantılarda, pazar payını artırma ve geleceğe dair stratejiler belirlemek gibi önemli hedeflere odaklanıyor. Yılın başından bu yana gerçekleştirdiği bölgesel iş ortakları toplantıları ile satış kanalıyla arasında sağlam bir iş birliği ve başarı temelli bir ortaklık oluşturarak, gözlük sektöründeki lider konumunu daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.

İş Ortaklarımızla Birlikte Kazanarak İstikrarlı Büyüme Yolculuğumuza Devam Ediyoruz. ”

İş ortaklarının motivasyonunu artırmak ve iş hacmini ileriye taşımak için onlarla bir araya gelmenin şirket vizyonunun bir parçası olduğun söyleyen Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan, “Arıkan Group olarak iş ortaklarımızı kendi satış kadromuz gibi görüyoruz. Büyüme yolculuğumuzda onların motivasyonunu sağlamak bizim için oldukça kıymetli. Bu toplantılar aracılığıyla her bir iş ortağı ile düzenli periyotlarda buluşarak, onların ihtiyaçlarını anlamaya ve stratejik iş birliğimizi güçlendirmeye yönelik önemli adımlar atıyoruz. İnanıyorum ki güçlü bir iş ağı ve karşılıklı anlayış ile birlikte daha da büyüyecek ve gelişeceğiz. Onların geri bildirimlerini dikkate alarak ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak iyileştirecek ve müşteri memnuniyetini artırmak adına yeni stratejiler geliştireceğiz. Satış kanalımızın başarısı, bizim başarımızdır. Bu ortaklığın her iki taraf için de karşılıklı fayda sağlayacağı bilinciyle hareket ediyor ve gözlük sektöründe kalıcılığımızı sağlamlaştırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.