Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Çıtırlığına Hayran Kalacağınız Çıtır Ceviz Çıtır Ceviz ile Çıtırtının Sesini Dinle!

Çıtırlığına Hayran Kalacağınız Çıtır Ceviz Çıtır Ceviz ile Çıtırtının Sesini Dinle!
19 Temmuz 2023 02:29
115

HABERMAX.Türkiye’nin ilk doğal ve sağlıklı kuru kavrum kaplama leblebi ve fıstık markası Anında Bitiyo, lezzetine ve çıtırlığına hayran kalacağınız Çıtır Ceviz’i beğeniye sundu. Cevizin doğal lezzetini ve besleyici özelliklerini koruyarak özel bir çeşni ile tamamlanan yenilikçi ürün Çıtır Ceviz, sağlıklı atıştırmalık arayanlar için ideal bir seçenek oluyor.

Sağlıklı atıştırmalık ürünleriyle tazeliği ve doğallığı üstün kalite ile buluşturan Anında Bitiyo, cevizin en lezzetli hali olan Çıtır Ceviz’i satışa sundu.

Zengin vitamin, omega 3 ve antioksidan kaynağı olan cevizi, özel çeşni ile kaplayarak lezzetine ve çıtırlığına yeni fark katan Anında Bitiyo, Çıtır Ceviz ile sağlıklı atıştırmalık arayanlara destek oluyor. Doğal pancar şekeri kullanılarak lezzetine lezzet katan Çıtır Ceviz, enerjinizi yükseltirken tatlı bir mola ile sağlığınızı korumanıza destek sağlıyor.

Lezzetini tamamlamak için eklenen tarçın ile Çıtır Ceviz, daha da çekici hale geliyor. Ayrıca yüksek kalite kakao tozu kullanılan Çıtır Ceviz, çikolata tadı ile mükemmel bir uyum yakalıyor. Katkısız, koruyucusuz ve kimyasal içermeyen özelliği ile güven veren Çıtır Ceviz, lezzetiyle mutlu ederken içeriğiyle de sağlıklı yaşam şeklinize uyum sağlıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.