Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAŞKAN BİLGİN’DEN MİLLİ SPORCULARA ÖDÜL

BAŞKAN BİLGİN’DEN MİLLİ SPORCULARA ÖDÜL
15 Kasım 2020 22:33 | Son Güncellenme: 15 Kasım 2020 22:34
652

AHA.4. Uluslararası Türkiye Açık Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvasında şehrimize 3’üncülükle bronz madalya kazandıran Alperen Turan Arıs ile 2. Uluslararası Türkiye Açık Avrupa kupası Avrupa 2’nciliğiyle şehrimize gümüş madalyayla dönen Ömer Ufuk Şimşek’i Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin altınla ödüllendirdi.

Avrupa Kickboks Şampiyonasında dereceye giren Alperen Turan Arıs, Ömer Ufuk Şimşek ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret etti.Üçüncülük kupasını Başkanımız Bilgin’e takdim eden Alperen Turan Arıs ve Ömer Ufuk Şimşek, Sivas’ta çocukların olası kötü alışkanlıklardan korunması için spora yönelmelerinin gerektiğini vurgulayarak, gençlere destek vermek amacıyla spor salonu kurduklarını ve çok sayıda öğrenci yetiştirdiklerini belirttiler.

Spora ve sporcuya destek olmak için birçok çalışma gerçekleştirildiğini belirten Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’ta sporun tabana yayılması adına Sivas Belediyesi tarafından yapılan bisiklet ve yürüyüş yolları ile çok sayıda faaliyetin yer aldığını belirterek çalışmalar için Başkan Bilgin’e teşekkür etti.

Sporun önemine vurgu yapan Başkanımız Bilgin “Gençlerimizin kazandırdığı başarılarla bizler mutlu oluyoruz. Her kurumun ayrı görevi var ama biz belediye olarak kimsenin yetki alanına girmeden kurumlarla iş birliği içerisinde ortak akıl ve istişare ile bu şehre nasıl daha iyi hizmet ederiz diye düşünüyoruz. Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile bu şehre değer katacak her projenin dün de arkasındaydık bugün de arkasındayız.” ifadesini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.