Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

CHP’li Günaydın günlük Tokat ziyaretimiz sona erdi.

CHP’li Günaydın günlük Tokat ziyaretimiz sona erdi.
5 Kasım 2020 14:28 | Son Güncellenme: 5 Kasım 2020 14:31
745

AHA.Cumhuriyet Halk partisi PMÜ Gökhan Günaydın gittiği Tokat’ta yaptığı izlenimlerini şöyle yazdı .Bu kapsamda Zile, Niksar ve Turhal ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ettik; İl Başkanımız ve il yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimiz ve örgütümüzle yararlı görüşmeler gerçekleştirdik.

Bu çerçevede ilk ziyaretimizi Zile örgütümüze gerçekleştirdik. Zile ilçe Başkanlığı yeni binasına kavuşuyor. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan ilçe binamızı Zile Belediye Başkanımız Şükrü Sargın ve Meclis üyemiz Muammer Özaçık ile birlikte ziyaret ettik. Bizlere ev sahipliği yapan İlçe Başkanımız Ali Rıza Bozdemir ve tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Ofisleri, toplantı salonu ve sosyal donatı alanlarıyla çağdaş ve ferah çalışma mekanının, örgütümüzün çalışmalarını daha da etkinleştireceğinden kuşkum yoktur. Uzun ve yorucu tahsis, inşaat süreçlerine katkı sağlayan, emek akıtan Başkanlara ve tüm dostlara içten teşekkürler, sağolsunlar, varolsunlar.

Ertesi gün, Tokat İl Başkanımız Çağdaş Kurtgöz ile birlikte Niksar Çamiçi yaylasına geçerek, ilçe Başkanımız Zafer Başar, İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, il genel meclisi üyemiz ve Niksar sanayi ve ticaret odası başkanımız ve dostlarla kahvaltıda bir araya gelip, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik gündemini geniş biçimde paylaşma olanağı bulduk.

Daha sonra Turhal İlçe Başkanlığı’na geçerek ilçe başkanımız Hasan Yücel Resuloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ülkemizin içinde bulunduğu durum ve çıkış koşullarını etraflıca değerlendirdik.

Tokat’tan sohbetlerin tadını ve sonbaharın renklerini içimde taşıyarak ayrılıyorum. Dostlukları, yurtseverlikleri ve mücadele azimleri ile beni her zaman etkileyen tüm dostlarımıza, konukseverlikleri ve yoldaşlıkları için çok teşekkür ediyorum.

Bu zor günleri elbirliği ve dayanışmayla aşacağız..

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.