Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Erzincan Işıkpınar ve Cengiz Topel(Yoğurtlu) Mahalleleri Doğalgaza Kavuşuyor

Erzincan Işıkpınar ve Cengiz Topel(Yoğurtlu) Mahalleleri Doğalgaza Kavuşuyor
3 Haziran 2021 23:30
237

AHA.Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Enerya Erzincan Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Başak Kutlu’nun temsilciliğinde Erzincan Belediyesi ve Enerya Erzincan Gaz Dağıtım A.Ş. arasında protokol imzalanarak Işıkpınar ve Cengiz Topel mahalleleri doğalgaz yatırım programına alındı.

Erzincan Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenine ’da katıldı.

Enerya Erzincan Gaz Dağıtım A.Ş.  tarafından doğalgaz hattı çalışmaları başlatılarak kış dönemi öncesinde bitirilmesi planlanıyor akabinde ise abone işlemlerini yaptıran vatandaşlara doğalgaz hizmeti verilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun;  “Erzincan’da doğalgazı olmayan Işıkpınar ve Cengiz Topel Mahallelerimizle ilgili Enerya Erzincan Gaz Dağıtım A.Ş. ile yaptığımız görüşmeler sonucunda mahallelerimiz doğalgaz yatırım programına alındı.  Allahın izniyle kış dönemine gelmeden Doğalgazı mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Erzincan’ımız da eksik kalan alanlarında en kısa sürede Doğalgaza ulaştırılması için çok yoğun gayret sarf ediyoruz. Bu süreçteki ilgi ve alakalarından dolayı Enerya Erzincan Gaz Dağıtım A.Ş.  yöneticilerine teşekkür ediyor, şehrimize, mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.