Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Ümraniye İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Daşdemir, Belediye Başkanı ile Anlaşma Sonrası AK Parti’ye Katıldı

Ümraniye İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Daşdemir, Belediye Başkanı ile Anlaşma Sonrası AK Parti’ye Katıldı
7 Kasım 2023 17:26 | Son Güncellenme: 12 Ocak 2024 18:01
268

HABERMAX.Ümraniye İYİ Parti Meclis Üyesi Yakup Fındık, dünkü Meclis toplantısında, İYİ Parti Meclis Üyesi Murat Daşdemir’in partiden istifa ettiğini ve AK Parti’ye katıldığını açıkladı. Fındık, Daşdemir’in bu kararını, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’la belediye başkan yardımcılığı konusunda bir anlaşma yapmasına bağladı.

Meclis toplantısında yapılan açıklamaya göre, Murat Daşdemir’in İYİ Parti’den ayrılma kararı, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile belediye başkan yardımcılığı görevine gelme teklifi aldıktan sonra alındı. Bu gelişme, İYİ Parti Meclis Üyesi Yakup Fındık tarafından Meclis üyelerine aktarıldı.

Yakup Fındık, Murat Daşdemir’in istifasının ardından, AK Parti’ye katılmasının İYİ Parti’den ayrılma nedeni olduğunu belirtti. İYİ Parti Meclis Üyesi, bu durumu Meclis toplantısında dile getirerek kamuoyuna duyurdu.

Bu gelişme, Ümraniye Belediye Meclisi’nde siyasi dengeyi etkileyebilir ve yerel siyasette önemli bir değişiklik yaratabilir. Murat Daşdemir’in AK Parti’ye katılmasıyla ilgili daha fazla ayrıntılar ve açıklamaların ilerleyen günlerde gündeme gelmesi bekleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.