Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

ÇEKMEKÖY DEVLET HASTANESİNDE KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ 

ÇEKMEKÖY DEVLET HASTANESİNDE KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ 
1 Kasım 2022 20:45 | Son Güncellenme: 1 Kasım 2022 20:46
372

HABERMAX.Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’nun katılımı ile Çekmeköy Devlet Hastanesinde Kızılay Haftası etkinliği düzenlendi.

Çekmeköy Devlet Hastanesinde Kızılay Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Çekmeköy devlet hastanesinde hasta ve yakınlarına Kızılay haftası ile ilgili bilgi verirken beraberindeki heyetle tanıtım broşürü ve çocuklara balon dağıtan Tanoğlu, “Türk Kızılayı’nın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası’nı can-ı gönülden kutlar, desteklerini esirgemeyen gönüllü ve bağışçılara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası kapsamında Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çekmeköy Devlet Hastanesi yerleşkesinde Kızılay Haftası etkinliği düzenlendi. Çekmeköy Devlet Hastanesi fuaye alanında kurulan stant ile Kızılay Haftası etkinliğine Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu,

Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Erdil, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Yakup Süleymanoğlu, Dr. Talha Kütük, Sağlık çalışanları hazır bulundu.

DOÇ. DR. ALPASLAN TANOĞLU, KIZILAY KÖKLÜ KURULUŞUMUZ

Kızılay Haftası etkinliğinde açıklama yapan Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, “Türk Kızılay’ı 1868 yılından beri vatandaşlarımıza zor gününde yardım elini uzatarak varlığını sürdüren kuruluştur. Kızılay, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. Türk Kızılay yaptığı güzel hizmetleriyle halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Türk Kızılay’ının değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’nı can-ı gönülden kutlar, desteklerini esirgemeyen gönüllü ve bağışçılara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kızılay Haftası etkinliği kapsamında Çekmeköy Devlet Hastanesi Yerleşkesinde Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Erdil, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Yakup Süleymanoğlu, Dr. Talha Kütük, vatandaşlara Kızılay Haftası nedeniyle tanıtım broşürleri dağıtımı yaparken, Çocuklara balon dağıtımında keyifli anlar yaşandı.

HABER/ HALİT SOYTÜRK

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.