Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

AK PARTİ ÜMRANİYE İLÇE KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ÇALIŞMA

AK PARTİ ÜMRANİYE İLÇE KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ÇALIŞMA
10 Mart 2023 17:59 | Son Güncellenme: 10 Mart 2023 18:02
157

HABERMAX. Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yaralarını sarmak için kolları sıvadı.

6 Şubat depreminden zarar gören 11 ildeki yaraların sarılması için kolları sıvayan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın başlatmış olduğu mutfak yardımı kampanyası tüm İstanbul genelindeki AK Parti teşkilatlarında hızla sürüyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın başlattığı kampanya kapsamında Ümraniyeli kadınlar da deprem yaralarını sarmak için ummalı bir çalışma başlattı.

Ümraniyeli kadınlardan yardım kampanyasına tam destek

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın başlattığı kampanyaya tam destek veren Ümraniyeli kadınlar depremzedelerin mutfak ihtiyacını gidermek için ummalı bir çalışma başlattı.  Ümraniyeli ev hanımlarının kampanyaya tam destek veren ev hanımlarının çalışması ilçe kadın kolları öncülüğünde tüm mahallelerde devam ediyor.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşcı “son derece manidar ve anlamlı bir kampanya”

Konuyla ilgili gazetemize önemli bir açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşcı AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın başlatmış olduğu kampanyaya son derece manidar ve anlamlı bir kampanyadır. AK Parti Ümraniye Kadın Kolları olarak ilçe yönetimimiz ve mahalle başkanlarımız özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.  Yüzyılın felaketinde zarar gören vatandaşlarımızın mutfak ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımız tüm gücüyle sürmektedir.

Başkan Taşcı “hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız”

Sözün bittiği yerdeyiz diyen Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşcı, “hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız.  Depremzedelerimizin özellikle mutfak ihtiyaçlarını gidermek ve normal mutfak yaşamları kavuşturmak için canla başla çalışmalar hassasiyetle devam ediyor.”  şeklinde konuşan Hülya Taşcı Ümraniye ilçesi olarak tüm mutfak malzemelerinden oluşan yüzlerce yardım kolilerimiz hazır vaziyette.” dedi.

“Depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek yalnız bırakmadık”

Yardım kampanyasında kolilerin paketlenmesinde çalışma arkadaşlarına destek veren Başkan Taşcı konuşmasına şöyle devam etti: “Maalesef 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık. Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu. Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadır kent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. İlçemize gelen depremzedelerimizi de tedavi gördükleri hastanelerde ve kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk.

Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız

Bugün burada 22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası için toplandık. Kampanya kapsamında Ümraniye Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 100 adet koli hazırladık. Kahramanmaraş’a gönderiyoruz. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Depremin 7. gününde Hatay’da 12. gününde Adıyaman’da depremzede kardeşlerimizin yanında olan biri olarak deprem bölgelerimizde dokunduğum her insan sarıldığım her bir teyzemiz ve tüm depremzedelerimiz AK Partimize ve sayın cumhurbaşkanımıza inancı tamdır. Bu zor günleri birlikte atlatacak ve yaralarımızı birlikte saracağız

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.