Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Bolu’da banklar belediye ekiplerince tedbir amaçlı kaldırıldı

Bolu’da banklar belediye ekiplerince tedbir amaçlı kaldırıldı
23 Mart 2020 17:10 | Son Güncellenme: 23 Mart 2020 17:11
374

AHA.Bolu Belediyesi ekipleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında şehrin ana caddesindeki tüm bankları kaldırırken, sabit banklar için de fileli önlem aldı.

Bolu Belediyesi Covid-19 salgınına karşı önlem üstüne önlem alıyor.

Virüsle mücadele için 50 kişilik hijyen timi kuran ve her gün düzenli olarak kamusal alanları dezenfekte eden Bolu Belediyesi, şehir merkezindeki bankları da tedbir amaçlı kaldırdı.

Sökülebilir banklar kaldırıldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan vatandaşların toplu halde oturmalarını engellemek için belediye önünden başlayarak, kent meydanına kadar uzanan İzzet Baysal Caddesi’ndeki sökülebilir oturma gruplarını ve bankları yerlerinden söküp, araçlara yükledi.

Sabit banklar için fileli önlem

Ekipler, sabit kent mobilyaları için de fileli önlem aldı. Çoğunluğu kent meydanında bulunan kent mobilyalar etrafına file çekilerek, oturulamaz duruma getirildi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.