Dolar 32,1960
Euro 35,0907
Altın 2.464,01
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

BAŞKAN MANSUR YAVAŞ: DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BAŞKAN MANSUR YAVAŞ: DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI
12 Şubat 2023 14:22 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2023 14:35
172

HABERMAX. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş deprem bölgelerinde temizlik çalışmalarının başladığını “Kent Estetiği Dairesi ve ANFA ekiplerimiz Hatay Merkez’de temizlik çalışmalarına başladı.

 Olası tehlikenin olumsuz sonuçlarını en aza indirmeye çalışıyoruz” ifadeleriyle duyurdu

 Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası yaraları sarmak için tüm birimlerini seferber eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de bölgedeki salgın riskine karşı harekete geçti.

Arama kurtarma çalışmalarından yemek dağıtımına, eşya yardımından su dağıtımına kadar pek çok konuda depremzedelerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi bölgede salgın riskine karşı temizlik çalışmalarına başladı.

MANSUR YAVAŞ DUYURDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Büyük yıkımın bir sonucu olarak deprem bölgelerindeki vatandaşlarımız salgın tehdidiyle karşı karşıya. Kent Estetiği Dairesi ve ANFA ekiplerimiz Hatay Merkez’de temizlik çalışmalarına başladı. Olası tehlikenin olumsuz sonuçlarını en aza indirmeye çalışıyoruz.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.