Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Ataşehir AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan Gazetecilere Özel Kutlama: Objektif Haberciliğe Duyulan Saygı”

Ataşehir AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan Gazetecilere Özel Kutlama: Objektif Haberciliğe Duyulan Saygı”
19 Ocak 2024 13:43 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2024 17:11
157

HABERMAX. Ataşehir AK Parti İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü coşkuyla kutlamak amacıyla ilçe merkezinde özel bir kahvaltı programı düzenledi. Program, AK Parti İlçe Başkanı Burak Çiftçi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Kahvaltı programına, Anadolu yakasında görev yapan basın mensupları davet edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Burak Çiftçi, Sarıkamış doğumlu olduğunu ve çocukluk yıllarından itibaren ailesiyle birlikte İstanbul Ataşehir’e göç ettiklerini belirtti. Ataşehir’e olan bağlılığını vurgulayan Çiftçi, ilçenin bir ferdi olarak görev yapmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, Nisan ayında Ataşehir’de ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda olmak üzere iki ayrı kutlama yapacaklarını belirtti. Bu kutlamaların büyük bir zaferle sonuçlanmasını temenni etti.

Başkan Çiftçi, konuşmasında AK Parti’nin değişik kademelerinde görev aldıktan sonra, genel merkez dahil olmak üzere İsmail Erdem’in Milletvekili olmasından dolayı parti büyüklerinin kendilerini ilçe başkanlığına layık gördüğünü açıkladı. Kendisi ve ekibinin gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalıştığını vurgulayan Çiftçi, bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Başkan’ın konuşmasının ardından, programa katılan gazetecilere teşekkür plaketi takdim edildi. Gazetecilere duyulan saygı ve değer, bu özel gün dolayısıyla bir kez daha vurgulandı. Program, samimi bir atmosferde geçti ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, basın mensuplarına yapılan özel kahvaltı ikramı eşliğinde anlamına uygun bir şekilde kutlandı.

Etkinlik, basın mensupları ile siyasi temsilciler arasında iletişimi güçlendirdi ve yerel medyanın önemine vurgu yaparak, gazetecilerin toplum için önemli bir rol üstlendiğini bir kez daha hatırlattı.

“Ataşehir AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği özel kahvaltı programı, samimi anlar ve keyif dolu sohbetlerle geçerken, çekilen fotoğraflarla unutulmaz bir anıya dönüştü. Güçlü iletişim ve dostlukların pekiştiği bu özel gün, basın mensuplarıyla bir araya gelmenin keyfini yaşattı.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.