Dolar 32,4164
Euro 34,7997
Altın 2.423,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

KURU CİLTLER İÇİN RAHATLATICI BAKIM 

KURU CİLTLER İÇİN RAHATLATICI BAKIM 
9 Ocak 2024 08:51
129

HABERMAX.Aveeno Rahatlatıcı Bakım serisi çok kuru ciltleri onarırken uzun süre rahatlama vadediyor. Yaz aylarında cildinizde güneş ve denizin etkisine karşı bariyer oluşturarak sağlıklı görünümü destekliyor.

Yüksek çözünürlüklü görseller için: https://we.tl/t-oHfHl6Fpmr

Daha sağlıklı bir cilt için doğallığı, iyiliği ve bilimi bir araya getirerek klinik olarak kanıtlanmış çözümler sunan Aveeno, Rahatlatıcı Bakım serisi ile çok kuru ve kuruluğa bağlı kaşıntıya yatkın ciltleri rahatlatıyor, onarıyor ve besliyor.

Rahatlatıcı Bakım Durulanan Yıkama Yağı

Islak cilde uygulanan yıkama yağı cildi suyun kurutucu etkisinden korurken hafif formülüyle nazikçe temizliyor. İçeriğindeki prebiyotik üçlü yulaf kompleksi ve yumuşatıcı yağlar sayesinde ciltte oluşan kuruluk kaynaklı kaşıntıyı rahatlamaya yardımcı oluyor ve uzun süreli yumuşaklık ve rahatlama sağlıyor.

Rahatlatıcı Bakım Besleyici Losyon

Dermatologlarla geliştirilen losyon çok kuru cildin onarımına yardımcı oluyor ve rahatlatıyor. Doğal cilt bariyerini yenileyip mikrobiyom dengesine destek olurken cildi ilk kullanımdan itibaren daha dayanıklı ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor. Shea yağı içeren zengin ve yağlı bir his bırakmayan formülü cilde anında etki ediyor.

Rahatlatıcı Bakım Onarıcı El Kremi

Cildi çevresel etkilere karşı koruyan el kremi cilt bariyerini yeniliyor ve cildi anında rahatlatıyor. Yağlı bir his bırakmazken içeriğindeki yulaf kompleksi ve shea yağı ile çok kuru ellere onarıcı bakım yapıyor.

Cildinize uzun süreli rahatlama sağlayacak yetişkinlere uygun Aveeno Rahatlatıcı Bakım ürünlerine ulaşabileceğiniz seçkin eczaneler için www.jnjconsumer.com.tr/tr/markalarimiz/aveeno/yetkilieczaneler adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aveeno Hakkında

1945 yılında Sidney ve Albert Musher, eski zamanlardan beri cildi yatıştırma ve besleme özelliği ile cilt bakımında kullanılan yulafın faydalarını araştırmaya başlıyor. İnce öğütülmüş kolloidal yulafın kuru ve hasar görmüş cildi iyileştirme etkisini keşfetmeleri ve öncü çalışmalarının kabul görmesiyle Aveeno markası kuruluyor. Doğal içeriklerini ideal koşullarda yetiştirerek çevre dostu yöntemlerle hasat eden Aveeno, test ettiği 100.000’den fazla doğal bileşen ile cilt sağlığına faydalı ve güvenli ürünler sunuyor. Sağlıklı ve zarar görmüş cildin mikrobiyal çeşitliliği konusunda uzman Aveeno bilim insanları, yulafın yanı sıra farklı doğal bileşenlerin de faydalarını destekleyen klinik çalışmalar yayınlıyor. Aveeno cilt sağlığını iyileştiren doğal bileşenleri keşfeden bilim insanlarıyla çalışmaya devam ediyor ve ortaya çıkan etkili vücut, yüz, saç, güneş koruma ve bebek ürünleriyle başarılı bir güzellik markasına dönüşüyor.

Johnson & Johnson Hakkında

1886 ‘da ABD’nin New Jersey eyaletinin New Brunswick şehrinde Johnson kardeşler tarafından kurulan Johnson & Johnson, dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip üreticisidir.

Dünyanın 60 ülkesinde, yaklaşık 125,000’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir.

İnsanların sağlığını ve esenliğini ileriye götürmek için yenilikçi fikirler, ürünler ve hizmetler üreten Johnson & Johnson, her gün dünyanın her yerinden bir milyarı aşan insanın yaşamlarına dokunmak için çalışmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.