Dolar 32,3394
Euro 34,8511
Altın 2.391,82
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Aktif Bank marka değerini en çok artıran kurum oldu

Aktif Bank marka değerini en çok artıran kurum oldu
15 Haziran 2023 14:06
94

HABERMAXBrand Finance, 2023 yılına ilişkin Türkiye’nin En Değerli Markaları – Turkey 100 çalışmasını yayınladı. Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank, marka değerini geçen yıla göre yüzde 153 artırdı ve 36 sıra yükselerek 50. basamağa yerleşti. 

Bir yatırım bankası olmanın ötesine geçerek hem dijital bankası N Kolay hem de her biri sektöründe öncü iştirakleriyle Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank, dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme danışmanlık şirketi Brand Finance tarafından yapılan araştırmada “Türkiye’nin En değerli 100 Markası” listesinde ikinci kez yer aldı. Listedeki markaların değerlerinde en yüksek oranda artış yüzde 153 ile Aktif Bank’ta gerçekleşti.

Brand Finance’ın bu yıl 17’ncisini hazırladığı Türkiye’nin en değerli markaları araştırmasının sonuçları kapsamında Aktif Bank, 2022-2023 verileri ışığında yapılan “Türkiye’nin en değerli markaları – Turkey 100” listesinde 36 sıra yükselerek 50. basamağa yerleşti.

Araştırmaya göre Aktif Bank’ın marka değerinin yüzde 153 artırdığına dikkat çeken Aktif Bank Genel Müdürü Ayşegül Adaca, “Teknoloji yatırımlarımız, artan ürün çeşitliliğimiz ve güçlenen hizmet kanallarımız ile her geçen gün daha da genişleyen bir müşteri tabanına sesleniyoruz. Müşteri memnuniyetinin çevresinde ördüğümüz bu stratejinin ışığında markamızı kuvvetlendirirken, karlı ve verimli büyüme rakamlarına da ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Markamıza güç veren tüm Aktif Bank ekiplerimize ve değerli müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.