Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Zonguldak milletvekili adayı Şanlıoğlu, kentte semt pazarını ziyaret etti; Kömürspor karşılaşmasını izledi

Zonguldak milletvekili adayı Şanlıoğlu, kentte semt pazarını ziyaret etti; Kömürspor karşılaşmasını izledi
8 Mayıs 2023 21:08
129

HABERMAX. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak milletvekili adayı Doğa Şanlıoğlu, kentte esnaf ziyaretlerini ve gençlerle buluşmalarını sürdürüyor. Ziyaretlerine 7 Mayıs Pazar günü de devam eden Şanlıoğlu gün içinde Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını izledi. Kozlu Sosyete Pazarı’nda halkla buluşarak esnaf ziyareti de gerçekleştiren Şanlıoğlu günü gençlerle kahve içerek tamamladı.

CHP Zonguldak 3. sıradan aday olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu seçim çalışmalarına 7 Mayıs Pazar günü de devam etti. Güne ilk olarak Kozlu ilçesindeki sosyete pazarında esnaf ziyaretiyle başlayan Şanlıoğlu, burada yoğun ilgiyle karşılaştığı esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

“DEĞİŞİM ZONGULDAK’TAN BAAŞLIYOR”

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Şanlıoğlu, “Kozlu Sosyete Pazarı’nda hemşerilerimizle birlikteydik. 14 Mayıstan sonra bu buhran sona erece. Hem esnafımız hem de halkımız yeniden mutlu alışveriş yapabildiği günlerine kavuşacak. İşi bilen yapar. Biz bu işi başaracağız. Değişim Zonguldak’tan başlıyor. #Sanasöz Ekonomi düzelecek!” ifadelerini yazdı.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KARŞILAŞMASINI İZLEDİ

Şanlıoğlu günün ikinci ziyaretine Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını izleyerek devam etti. Mücadeleyi CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ile birlikte takip eden Şanlıoğlu, karşılaşmadan yer alan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

‘Değişim şart’ mesajı veren Şanlıoğlu sosyal medya hesabından, “Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz ile birlikte Zonguldak Kömürspor’a destek vermek için biz de yerimizi aldık. Hep birlikte hem şehrimizi hem de takımımızı layık olduğu yerlere ulaştırmak için gece gündüz durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz #değişimşart” paylaşımını yaptı.

TTK’YI ZİYARET ETTİ

Şanlıoğlu daha sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Palamar Deniz Servisi’ne giderek buradaki işçilerin sorunlarını dinledi. CHP’li Yavuzyılmaz ve bazı DEVA Partili isimlerin de katıldığı ziyaret için Şanlıoğlu, “TTK Palamar Deniz Servisi’ne ziyarette bulunarak emekçi çalışanlarımız ile deniz emekçilerinin sorunlarını dinleyip sorunların çözümü hakkında istişarelerde bulunduk. Her geçen gün görüyoruz ki; Emeğin Şehri’nde emek kıymet görmüyor. #degisimsart” paylaşımını yaptı.

İMAMOĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Doğa Şanlıoğlu’nun pazar günü gerçekleştirdiği yoğun ziyaretlerin arasına gençleri de dahil etti. Zonguldak Tepebaşı Mahallesi’nde gençlerle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Şanlıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ’da uğradığı saldırıyı kınadı.

“Bizim iktidarımızda böyle olaylar yaşanmayacak” ifadelerini yazan Şanlıoğlu, “Tepebaşı Mahallesinde kıymetli Genç arkadaşlarımızla buluştuk. Aynı dakikalarda Erzurum’da yaşanan talihsiz olayı hep birlikte kınadık. Genç arkadaşlarımıza söz verdik, bizim iktidarımızda böyle olaylar yaşanmayacak. #sanasöz Her şey çok güzel olacak.” paylaşımını yaptı.

GÜNÜ YİNE GENÇLERLE BİTİRDİ

Şanlıoğlu, daha önce de olduğu gibi günü gençlerle noktaladı. Bir kafede gençlerle dertleşip kahve içen Şanlıoğlu, yanına gelen ve severken fotoğraf çektirdiği köpeği sosyal medya hesabından paylaştı.

Şanlıoğlu, yoğun günü bitirirken sosyal medya hesabından Günün son saatlerinde de genç arkadaşlarımız ile buluşmayı ihmal etmedik. Kahve molasında tatlı bir arkadaş da edindim.” diye yazdı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.