Dolar 32,3453
Euro 34,7787
Altın 2.394,76
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

“Zile TSO Başkanı Necati Bice, TOBB Türkiye Ekonomi Şurasında Önemli Konuları Gündeme Taşıdı”

“Zile TSO Başkanı Necati Bice, TOBB Türkiye Ekonomi Şurasında Önemli Konuları Gündeme Taşıdı”
18 Ağustos 2023 16:20 | Son Güncellenme: 18 Ağustos 2023 16:25
158

HABERMAX.Zile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Ekonomi Şurasına katılım sağlayarak çeşitli önemli konuları gündeme taşıdı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı şuraya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel gibi önemli isimler katıldı.

Başkan Bice, açılış konuşmalarının ardından söz alarak çeşitli konulara dikkat çekti. Başkan Bice’nin gündeme getirdiği konular arasında 60 yıldır devam eden Çekerek Barajı ve sulama kanalları işinin bir an önce tamamlanarak ovaların sulanması, 13 yıldır devam eden Zile – Alaca – Ankara ayrımı bölünmüş yolu yapım işinin sonuca ulaşarak tamamlanması, çiftçilere sağlanan zirai kredilerin vadesinin 3 yıldan 5 yıla çıkarılması gibi ilçenin ve çiftçilerin karşılaştığı temel sorunlar ve talepleri yer aldı.

Başkan Bice’nin TOBB Türkiye Ekonomi Şurasında dile getirdiği bu konular, Zile ilçesinin ve çiftçi kesiminin yaşadığı önemli meselelerin kamuoyunda daha fazla dikkat çekmesini sağlayarak çözüme kavuşması adına bir adım olarak görülebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.