Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ZF, Busworld 2023’te Verimli, Sürdürülebilir ve Güvenli Ulaşım için En Güncel Teknolojilerini Sergiliyor

ZF, Busworld 2023’te Verimli, Sürdürülebilir ve Güvenli Ulaşım için En Güncel Teknolojilerini Sergiliyor
5 Ekim 2023 11:15
113

HABERMAX. Karbonsuzlaştırma: ZF’nin en yeni elektrikli ürününün dünya prömiyeri
Şehir içi otobüsler için mobilite alçak zemin çözümüyle tanıtılırken, seyahat otobüsleri ve şehirler arası otobüsler için CeTrax 2 çift elektrikli merkezi motor sergilenecek
EcoLife CoachLine şanzıman ile yakıt verimliliği de ön plana çıkıyor
Dijital Çözümler: Filolara daha etkin Mobilite Hizmetleri sağlamak için SCALAR ve Bus Connect dijital filo yönetimi çözümü sunulacak


Güvenlik: Şehir içi otobüsler için Çarpışma Azaltma Sistemi (CMS) sergisi
ZF, şehir içi otobüsler için yeni ­nesil alçak zeminli elektrikli mobilite çözümünün dünya prömiyeri de dahil olmak üzere şehir içi otobüs ve seyahat otobüsü teknolojilerindeki en son gelişmelerini Brüksel’deki Busworld 2023’te (7-12 Ekim) sunmaya hazırlanıyor. Karbonsuzlaştırma, bağlanabilirlik ve güvenliğe odaklanan ZF, şehir içi otobüsler ve seyahat otobüsleri için yeni endüstri standartlarını belirleyen, sürekli genişleyen gelişmiş sistem ve teknoloji portföyünü sergileyecek.

Karbonsuzlaştırma: Elektrikli portal aksın dünya prömiyeri

ZF’nin en son e-Mobilite teknolojileri, emisyonsuz toplu taşıma sağlamaya nasıl yardımcı olacağını göstererek sergilenecek. ZF’nin standında sahne alan yenilikçi eMobility çözümü, şehir içi otobüsler için daha iyi erişilebilirlik için tam alçak zeminli bir yolcu bölümünü mümkün kılacak.
ZF’nin şehir içi otobüsler ve seyahat otobüsleri için yeni nesil, modüler, elektrikli merkezi motoru CeTrax 2 dual, 380 kW’lık sürekli güç sunar ve daha dik eğimlerin üstesinden gelmeyi kolaylaştıran ve daha yüksek seyir hızlarını daha verimli hale getiren entegre üç vitesli bir şanzımana sahiptir.
6 ileri otomatik şanzıman sistemi EcoLife CoachLine
2.800 Nm’ye kadar motor torkları için uygundur. Verimli şanzıman, virajlı, zorlu rotalar ve dur-kalk kentsel durumlar gibi yüksek güçlü, zorlu otobüs uygulamalarına hizmet eder.

SCALAR ve Bus Connect ile bağlantı

Yeni SCALAR filo orkestrasyon (planlama) çözümü, Toplu Taşıma Operatörlerine gerçek zamanlı, yapay zeka tabanlı otomatik karar verme ve hizmet optimizasyonu sunan, isteğe bağlı yolcu mobilitesi hizmet yönetimine uygulandı.
ZF Bus Connect, ZF’nin elektrikli, hibrit veya içten yanmalı motorlara sahip şehir içi otobüsler ve tur otobüsleri için dijital filo yönetimi çözümüdür.
Çarpışma Azaltma Sistemi ve OnHand EPH ile Güvenlik

ZF’nin şehir içi otobüsler için sunduğu CMS, aynı zamanda güvende olmayan otobüs yolcularını desteklerken yaklaşan bir çarpışmayı hafifletmeye ve hatta önlemeye yardımcı olan endüstrinin ilk OE-bağımsız sistemidir.
OnHand Elektro-Pnömatik El Freni, sadece araç güvenliğini ve sürücü konforunu arttırmakla kalmaz, aynı zamanda otonom sürüş için yapı­taşı teknolojisi olarak da hizmet eder.
ZF’yi Salon 5’teki 537 numaralı stant alanında ziyaret edin

ZF; binek araçlar, ticari araçlar ve endüstriyel teknolojiler için sistem tedarik eden ve yeni nesil mobiliteyi mümkün kılan küresel bir teknoloji şirketidir. ZF araçların görmesini, düşünmesini ve uygulamasını sağlar. Araç Hareket Kontrolü, Entegre Güvenlik, Otonom Sürüş ve Elektrikli Mobilite şeklindeki dört ana teknoloji alanında çalışan ZF, araç üreticileri ile yeni gelişmekte olan taşıma ve mobilite servis sağlayıcıları için entegre çözümler sunar. ZF birçok araç tipini elektriklendirir. Firma, ürünleri ile emisyonların düşürülmesine, çevrenin korunmasına ve de güvenli mobilitenin iyileştirilmesine katkı sağlar.

Dünya çapında yaklaşık 165.000 çalışanı bulunan ZF’nin, 32 ülkede 168 üretim lokasyonu bulunuyor. Firma 2022 mali yılında 43,8 milyar Euro satış açıkladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.