Dolar 32,2936
Euro 34,8439
Altın 2.445,10
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Gazi Mahallesi’nde aşure kazanları birlik beraberlik için kaynadı

Gazi Mahallesi’nde aşure kazanları birlik beraberlik için kaynadı
19 Ağustos 2022 13:26
296

HABERMAX.Gazi Mahallesi’nde aşure kazanları birlik beraberlik için kaynadı. Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı (Gazi Cemevi), her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yaptı.

Gazi Mahallesi’nde aşure kazanları birlik beraberlik için kaynadı

Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı (Gazi Cemevi ) , her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Ayı dolayısıyla aşure programı düzenledi cemevinin önünde 6000 kase vatandaşlara aşure dağıttı.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı (Gazi Cemevi ) , 6000 kişiye aşure dağıtarak hem Muharrem ayının, hem de birlik, dayanışma ve paylaşma duygularının önemine dikkat çekti.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve açık hava görseli olabilir

Muharrem Ayı nedeniyle Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Gazi Cemevi’nde Aşure dağıttı. Muharrem Ayı’nda gerçekleşen ‘Yas-ı Matem’ orucunun sona ermesi ile aşure lokması ikramı, korona virüsü nedeniyle sosyal mesafe kuralına uyularak cemevinin önünde yapılan aşure dağıtımına Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı (Gazi Cemevi) Başkanı Hıdır Karadaş ve Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hıdır Karataş , Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ” Canlar Pirimiz Haşim Kızılveren Aşuremizin duasını verdi. Tüm halkımızla pay ettik.Emeği geçen tüm canların emekleri,Hakk divanına yazılsın.Hakk yardımcımız, Hızır yoldaşımız olsun .” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.