Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
BİST 10.206,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kocaeli Örgütüyle Dayanışma Gecesinde Buluştu

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kocaeli Örgütüyle Dayanışma Gecesinde Buluştu
20 Kasım 2023 18:25 | Son Güncellenme: 20 Kasım 2023 18:26
143

HABERMAX.CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, Parti Meclisi üyeleri Baki Aydöner ve Melisa Uğraş ile birlikte, Darıca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği dayanışma gecesinde Kocaeli örgütüyle buluştu. Partinin ülkedeki umutları ve hedefleri konusunda yapılan bu buluşma, Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir köşesinde halkın tazelenen umutlarını iktidara taşıma çabasının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

CHP’nin ülkedeki her bir ilde, halkın umutlarını yeniden canlandırarak iktidara taşıma hedefi doğrultusunda gösterdiği çaba, bu buluşmada da vurgulandı. İl Başkanı Özgür Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı ve Parti Meclisi üyeleri, Kocaeli örgütünün büyük emekleri ve üyelerin güçlü desteğiyle partinin ülke genelinde güç kazandığını ifade ettiler.

Gecede konuşan Çelik, Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve tüm örgüt için teşekkürlerini dile getirdi. Bu tür etkinliklerin, partinin birlik ve beraberliğini pekiştirmeye, halkla bütünleşmeye ve seçim stratejilerini belirlemeye önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.