Dolar 32,2268
Euro 34,7302
Altın 2.441,13
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Vatandaşın Zam Tepkisi: “Sandıkta Hesap Sorulmalı”

Vatandaşın Zam Tepkisi: “Sandıkta Hesap Sorulmalı”
31 Ocak 2024 00:42 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2024 00:55
90

HABERMAX. Vatandaşlar, AK Parti hükümetinin sürekli olarak akaryakıt fiyatlarına zam yapmasına büyük bir tepki gösteriyor. Son olarak motorine yapılan büyük zam, vatandaşları daha da zor durumda bıraktı. İşte vatandaşın tepkisi:

“AK Parti durmadan akaryakıta zam yapıyor, perişan olduk! Şimdi diyecekler binmeyiniz araçlara kardeşim, işimiz gücümüz var, halk ne yapsın? Yeme içme binme, zor durumdayız. Bir depo mazot 3 bin TL! Yerel seçimlerde sandıkta bunun hesabı sorulmalı!”

Vatandaşın Zam Baskısı: “Parça Parça Zam Yerine Düz 50 TL Olsun!”

Vatandaşlar, mazota yapılan zamların ardından sebze, meyve ve kuru gıda ürünlerinde de fiyat artışlarıyla karşı karşıya kaldıklarını dile getiriyor. Nakliyat fiyatlarındaki yükselişin tüm ürünlere yansıdığını belirten vatandaşlar, bu durumu sorguluyor ve şu ifadeleri kullanıyor:

“Mazota zam geldikçe sebze, meyve, kuru gıda ürünleri de zamlanıyor çünkü nakliyat fiyatları çok yükseliyor. Bunları sorgulayan, gerçi bizleri alıştırdılar. Barı parça parça zam yapmasınlar, düz 50 TL olsun, bitsin, biz de kurtulak. Onlar da ha bire zam üstüne zam yapmasınlar!”

Vatandaşların bu serzenişi, ekonomik zorluklar karşısında yaşanan memnuniyetsizliği ve zam baskısını yansıtıyor. Parça parça yapılan zamların yerine daha net ve sabit fiyatlandırma talebi, vatandaşların ekonomik istikrar ve güven taleplerinin bir yansıması olarak öne çıkıyor.

Vatandaşın bu açıklamaları, AK Parti hükümetinin ekonomik politikalarına yönelik artan eleştirileri yansıtıyor. Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli artışın, vatandaşların ekonomik olarak daha da zor bir duruma düşmesine neden olduğu belirtiliyor. Sandıkta hesap sorulması gerektiği vurgusu, gelecek seçimlerin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.