Dolar 32,2648
Euro 35,0702
Altın 2.464,60
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; -“Boş atıp dolu tutmaya çalışmaktan bahsetmiyorum, eserlerden bahsediyorum

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı;  -“Boş atıp dolu tutmaya çalışmaktan bahsetmiyorum, eserlerden bahsediyorum
9 Mayıs 2023 09:52
171

HABERMAX. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaklaşık bir aydır düzenli olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti döneminde 20 yılda yapılan hizmet ve yatırımlarını saydığı seri videolar sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Başkan Yazıcı bu sefer de son 20 yılda yapılan Bilim, teknoloji ve inovasyon üreten yatırımları, Ar-Ge ve kuluçka merkezleri, teknoparkları saydı. Başkan Yazıcı,” Boş atıp dolu tutmaya çalışmaktan bahsetmiyorum. Eserlerden bahsediyorum. Nokta.” İfadelerini kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaklaşık bir aydır düzenli olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde AK Parti’nin 20 yılda yaptığı hizmetleri saydığı seri videolar sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Başkan Yazıcı, bugüne kadar 20 yılda yapılan hastane yatırımları, ulaşım yatırımları, kentsel dönüşüm yatırımlarını 1 dakikada saymaya çalışmıştı. Başkan Yazıcı bu sefer de 20 yılda yapılan bilim, teknoloji ve inovasyon üreten yatırımları, Ar-Ge ve kuluçka merkezleri, Teknoparkları saydı.

“ESERLERDEN BAHSEDİYORUM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Merhaba arkadaşlar, hep yatırımları saydık. İş ve aş için neler yapıldı diyenler oldu. Üretime, istihdama, bilim ve yüksek teknoloji inovasyon ile sanayi ve yan sanayiden bahsedelim mi? Her yatırım hem doğrudan hem dolaylı olarak aş, iş ve istihdam üretiyor. Son 20 yılda birinci amacı aş, iş, istihdam üretmek olan yatırımları saymaya çalışalım. Bir dakikanızı istiyorum. 162 yeni organize sanayi bölgesi, 20 aktif endüstri bölgesi, 98 teknoloji geliştirme bölgesi, 17 teknoloji geliştirme merkezi, yüzlerce sanayi, yatırım tesisleri. Nükleer santral, TOGG ve Roketsan, Aselsan, TAİ, TEİ, gibi savunma sanayi yatırımları ve yüzlerce proje bazlı teşvikler. Boş atıp dolu tutmaya çalışmaktan bahsetmiyorum. Eserlerden bahsediyorum. Nokta” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.