Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

**Bolu Dağı Tüneli Bakımı Nedeniyle 46 Gün Kapalı, Sürücüler Zor Anlar Yaşıyor**

**Bolu Dağı Tüneli Bakımı Nedeniyle 46 Gün Kapalı, Sürücüler Zor Anlar Yaşıyor**
25 Eylül 2023 23:12
137

HABERMAX.Bolu Dağı Tüneli, önemli bir ulaşım güzergahı üzerinde yer aldığı için geniş kapsamlı bir bakım çalışması için 46 gün boyunca trafiğe kapatıldı. Bu süre zarfında tünel kullanılamaz hale geldi ve sürücüler alternatif güzergahları kullanmak zorunda kaldılar.

Ancak, tek yönlü eski Bolu Dağı yolunu tercih eden sürücüler, trafiğin yoğun olması nedeniyle zorlu anlar yaşadılar. Eski yol, normalde iki yönlü trafiğe hizmet veren tek bir şeritten oluşuyor ve tünelin kapanmasıyla bu yol, büyük bir yoğunluğa sahne oldu. Araçlar saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldılar.

Uzun yol şoförleri, bu sürecin yaz aylarına denk gelmesinin mazot fiyatlarının yüksek olduğu bir döneme rastlaması nedeniyle ekonomik açıdan zorlayıcı olduğunu ifade ediyorlar. Yolculuk maliyetleri arttıkça, sürücülerin karşılaştığı zorluklar da arttı.

Ayrıca, şehirler arası otobüs hizmeti veren sürücüler, İstanbul’un yoğun trafiğinden kaçarak daha hızlı ve verimli bir ulaşım sağlama umuduyla bu güzergahı kullanmayı tercih ediyorlar. Ancak tünelin beklenmedik bir şekilde uzun süre kapalı olması, bu umutları da suya düşürdü.

Bolu Dağı Tüneli’nin ne zaman tekrar trafiğe açılacağı konusunda henüz net bir tarih belirlenmedi. Sürücüler, güzergahlarını planlarken alternatif yolları kullanmayı düşünmeliler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.