Dolar 32,3729
Euro 34,6838
Altın 2.416,31
BİST 10.049,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

RO_SİDA, Çekmeköy Taşdelen’de 8. Şubesini Coşkulu Bir Açılışla Hizmete Açtı

RO_SİDA, Çekmeköy Taşdelen’de 8. Şubesini Coşkulu Bir Açılışla Hizmete Açtı
23 Eylül 2023 21:37 | Son Güncellenme: 23 Eylül 2023 21:45
290

HABERMAX.Çekmeköy Taşdelen bölgesinde faaliyet gösteren ve bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya ve aksesuar sektörünün önde gelen markalarından biri olan RO_SİDA, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Genç iş insanı İbrahim Miroğlu’nun sahibi olduğu firma, 8. şubesini görkemli bir açılış töreniyle hizmete açarak müşterilerine daha fazla erişim sağlamayı hedefliyor.

RO_SİDA, 2016 yılında hizmet vermeye başladığı günden bu yana Pendik Kurtköy, Sultanbeyli, Ümraniye Madenler, Çekmeköy Şahinbey Caddesi, Sancaktepe’de 2 şube ve Taşdelen’de 2 şube olmak üzere toplam 8 şubeye ulaştı. Yapılan açılışla birlikte RO_SİDA, bölge halkının ve müşterilerinin ihtiyaçlarına daha yakından cevap verme konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

RO_SİDA’nın Taşdelen’deki yeni şubesi, hafta sonu Zentra iş merkezinde gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Yeni mağaza, bölge sakinlerinin büyük ilgisini çekerek adeta doldu taştı. Firma sahibi İbrahim Miroğlu, açılışa katılan dostlarına teşekkür ederken, Taşdelen Mahalle Muhtarı Serdar Karaman, Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik, Kirazlıdere Mahalle Muhtarı Orkun Karakaya ve Kars Digor Kültür Platformu Başkanı Erdal Demirkol gibi önemli isimler de açılışta hazır bulundular.

RO_SİDA mağazalarının yeni şubesinin açılış kurdelesi, İbrahim Miroğlu’nun aile üyeleri ve dostlarıyla birlikte kesildi. Miroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve birlikte ticaret yaptığımız arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün hizmete açtığımız bu işyeri, binlerce kişinin ekmeği için bir araya gelen çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte büyük bir aileye ev sahipliği yapacak. Rabbim utandırmasın” dedi.

RO_SİDA’nın yeni şubesi, açılışa özel indirimlerle müşterilere sunulan bijüteri, kozmetik, hediyelik eşya, aksesuar, şal, eşarp, çanta ve daha birçok ürünle ilk günden büyük ilgi gördü. Özellikle bayanlar ve gençler, mağazanın kalitesi ve geniş ürün yelpazesi ile büyülenirken, bölge sakinleri de açılış gününü renklendiren çiçek ve çelenklerle mağaza önünde coşkulu anlar yaşadılar.

RO_SİDA, Taşdelen’deki yeni şubesiyle bölge halkına kaliteli ve çeşitli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı sürdürecek ve büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.