Dolar 32,3804
Euro 34,7367
Altın 2.400,13
BİST 10.168,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

TÜV-TÜRK ARAÇ SAHİPLERİNİ RESMEN SOYUYOR

TÜV-TÜRK ARAÇ SAHİPLERİNİ RESMEN SOYUYOR
11 Ekim 2020 20:56 | Son Güncellenme: 11 Ekim 2020 20:57
717

AHA.Resmenn soyuluyoruz. TÜVTÜRK aldığı yüksek muayene ücretine rağmen verdiği hizmetteki aksamalar nedeniyle çokça şikayet ediliyor. Sosyal medyada tepkilerini dile getiren vatandaşlar Şikayetvar, sitesine de tepkilerini dile getirerek çözüm istiyorlar. İşte hem sosyal medyada, hem Şikayetvar’da dile getirilen TÜVTÜRK şikayetleri:

https://www.facebook.com/730642627/posts/10158723831962628/?sfnsn=scwspwa

Ticari araçlarımızın muayene günü yaklaşması ve gecikme ücreti ödememek için erken tarihten muayene günümüz geçmeden randevu almak istiyoruz fakat randevu sistemi ya çalışmıyor ya da o tarihler hep dolu. Muayene bitiş tarihinden sonrasına gün veriliyor ve artı gecikme ücreti talep ediliyor. Araçlarımız ağır vasıta ve sürekli olarak trafiktedir. Muayene olmamasından kaynaklı cezai işlem ve herhangi bir sorunda Tüvtürk sorumluluk almamaktadır.

Araç muayenesi için randevu almaya çalışıyorum ama kapasiteden dolayı randevular dolu gözüküyor. Sırf bu yüzden 17 TL fazla ceza ödeyeceğim. Madem il için yetersizsiniz kapasitenizi arttırın. Kaç gündür müşteri hizmetlerini aramama rağmen ulaşamıyorum da zaten bugün açtılar onda da buradan randevu veremiyoruz deyip kapattı telesekreter. Bu faizi biz bunların yüzünden ödemek zorunda kalıyoruz ama. Buna bir çözüm bulunmalı.
Aracımın gününde muayene olabilmesi için randevu almaya çalışıyorum. Lakin tüm istasyonlar dolu gözüküyor. İleri tarihe aldığımda bana ceza yansıtılacağı belirtiliyor. Ben aracımı muayene ettirmem demiyorum, siz gününde edemeyiz diyorsanız ceza bedelini de siz üstleneceksiniz.

TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422TL onarım,tamirat yok paranın kazanılması bu kadar kolaymı?ne su nede çay ikramı var.Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin artık bu millete zulum edilmesin cumhurbaşkanım
İnsanoğlunun en önemli sermayesi olan zamanının 3-4 saatini harcadığı,soğukta ayazda dışarda durmayı,bahçelerinde en azından sıcakta altında gölgelenecek hiçbir ağacın olmadığını unutmayalım
Çay,ı kahveyi geçtik yazın sıcağında kışın soğuğunda bekleyecek bir salonları yok insanlar randevu ile de gelseler yinede saatlerce oralarda perişan oluyor zahmetsiz risksiz soygun sisteminin adı TÜVTÜRK.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.