Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

TÜGİS, İşverenleri Müzakere Yöntemleri Hakkında Bilgilendirecek

TÜGİS, İşverenleri Müzakere Yöntemleri Hakkında Bilgilendirecek
30 Mayıs 2023 13:43
156

HABERMAX. Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS), sendikacılık faaliyetlerinin yanı sıra üyelerinin gündemlerini takip ederek bilgilendirici çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda TÜGİS, özellikle işçi ve işverenler açısından sözleşme dönemlerinde oldukça önem kazanan müzakere teknikleri hakkında bilgiler sunacağı bir webinar düzenleyecek. 1 Haziran’da gerçekleşecek webinar, ücretsiz olarak tüm katılımcılara açık olacak. Webinarın detaylarını aktaran TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, müzakere tekniklerinin günlük yaşamdan iş yaşamına kadar farklı alanlarda gerekliliğini vurguladı.

Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS), toplu iş sözleşmeleri gibi sendikal faaliyetlerle birlikte yeni nesil, aktif sendikacılık anlayışıyla işverenlerin gündemlerini yakından takip ediyor. Bu kapsamda webinar serisine başlayan TÜGİS, ikinci webinarında hem işverenler hem de işçiler için önemli olan müzakere teknikleri hakkında bilgilendirme sağlayacak. Webinar içeriğinin detaylarını aktaran TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, ‘’Yeni nesil, aktif işveren sendikacılığı anlayışımızla sadece sözleşme dönemlerinde değil, işçi ve işverenler için önem arz eden tüm konularda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İşverenlerin gündemlerini yakından takip ederek doğru bilginin güvenilir kaynaklardan aktarılmasını önemsiyoruz. Bu kapsamda alanında uzman isimler ile EYT ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık. Şimdi de özellikle toplu sözleşme dönemlerinde oldukça önem kazanan, aynı zamanda günlük hayatta bireysel olarak da yeni donanımlar edinmemizi sağlayacak müzakere teknikleri hakkında webinarımızı gerçekleştireceğiz’’ dedi.

Müzakere yetkinliği bir hayat becerisi

Webinarda Eğitmen Alper Arman tarafından, 5 temel müzakere tekniğinden bireysel müzakere tarzının keşfine, yaygın müzakere tekniklerinden iknanın gizli yanlarına kadar merak edilen konular ele alınacak. Webinara dair açıklamalarda bulunan Arman, başta işverenler olmak üzere müzakere yetkinliğini bir hayat becerisi olarak geliştirmek isteyen herkesin webinara davetli olduğunu belirtti.

TÜGİS Hakkında

Ülkemizin ilk işveren sendikalarından TÜGİS, aynı zamanda Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) kurucu üyesidir. Üyeleri arasında ülkemizin önde gelen gıda üreticilerinin yer aldığı TÜGİS, yarım asrı aşkın süredir Türk gıda sanayiinin gelişmesi ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün artırılması adına öncü çalışmalara imza atmaktadır. TÜGİS, faaliyetlerine başladığı 1961 yılından bu yana sosyal diyaloğa, çalışma barışına ve gıda sanayiinin gelişimine kesintisiz katkıda bulunan yenilikçi bir sivil toplum örgütüdür.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.