Dolar 32,2841
Euro 35,0359
Altın 2.474,99
BİST 10.484,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Türkiye, Uluslararası Düğün Sektörü İçin Cazibe Merkezi Oluyor!

Türkiye, Uluslararası Düğün Sektörü İçin Cazibe Merkezi Oluyor!
1 Mayıs 2024 23:50
95

HABERMAX. Türkiye, son zamanlarda uluslararası düğün destinasyonu olarak büyük bir ilgi görüyor. Bu ilgiyi pekiştirmek için 2-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Mandarin Oriental Otel’de “RSVP Sempozyumu” ve 24-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Bodrum Lujo Otel’de “Egzotik Düğün Planlama Konferansı” (EWCP) olmak üzere iki önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı.

80 ülkeden katılımcının yer aldığı ve dünyanın en büyük düğün planlama konferansı olarak kabul edilen EWCP, Türkiye’nin düğün ve etkinlik destinasyonu turizminin tanıtımında önemli rol oynadı. Toplamda 1.000’den fazla uluslararası düğün profesyonelinin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlikler, Türkiye’nin bu alandaki potansiyelini tüm dünyaya gösterdi.

Etkinlikler kapsamında KM Events Kurucusu Meltem Tepeler’e “Uluslararası Yaşam Boyu Başarı Ödülü” takdim edildi. Tepeler yaptığı açıklamada Türkiye’nin eşsiz kültürel zenginliği ve muhteşem mekanlarının global düğün endüstrisi için büyük bir cazibe merkezi olduğunu vurguladı. KM Events olarak sektörün gelişmesi için sürdürülebilir projeler üretmeye ve bu alanda Türkiye’yi dünya çapında bir merkez haline getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Bu iki önemli etkinlik, Türkiye’nin uluslararası düğün sektöründeki konumunu daha da güçlendirdi ve gelecekte bu alanda daha fazla iş birliğinin yapılmasına zemin hazırladı.Etkinliklerin öne çıkan bazı noktaları:

  • 80 ülkeden 1.000’den fazla uluslararası düğün profesyonelinin katılımı
  • Türkiye’nin düğün ve etkinlik destinasyonu turizminin tanıtımı
  • KM Events Kurucusu Meltem Tepeler’e “Uluslararası Yaşam Boyu Başarı Ödülü”
  • Türkiye’nin bu alandaki potansiyelinin tüm dünyaya gösterilmesi
  • Gelecekte uluslararası düğün sektöründe daha fazla iş birliği için zemin hazırlanması

Türkiye’nin düğün ve etkinlik destinasyonu turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olduğu görülüyor. Bu alandaki yatırımlar ve etkinliklerle Türkiye, bu sektörde dünya lideri ülkelerden biri haline gelebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.