Dolar 32,5282
Euro 34,8555
Altın 2.442,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Çekmeköy’de Siyaset Canlanıyor: Saadet Partisi Halil İbrahim Akpınar ile Arenaya Giriyor

Çekmeköy’de Siyaset Canlanıyor: Saadet Partisi Halil İbrahim Akpınar ile Arenaya Giriyor
15 Şubat 2024 22:37 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2024 22:51
344

HABERMAX. Çekmeköy’de siyasi atmosfer, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte hareketleniyor. Son gelişme, Saadet Partisi’nin ilçeye dair planlarını netleştirmesiyle geldi. Saadet Partisi, genç ve dinamik bir isim olan Halil İbrahim Akpınar’ı Çekmeköy Belediye Başkan adayı olarak belirlediğini duyurdu.
“Saadet Partisi Çekmeköy’de Seçim Kervanına Katıldı: Yeni Adayla Yola Çıkıyor”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Abdülbaki Polat, aday tanıtımında önemli mesajlar verdi. Polat, yaptığı konuşmada Saadet Partisi’nin Çekmeköy’deki varlığına vurgu yaparak, “Artık Çekmeköy’de biz de varız. Yarından itibaren sokaklarda, evlerde, şehrin farklı semtlerinde halkla bir araya geleceğiz ve bu seçimler Çekmeköy’de çok farklı olacak. Seçimin sonucunu Saadet Partisi belirleyecek.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Halil İbrahim Akpınar’a başarı dileklerinde bulunan Polat, “Başkanımıza çıkmış olduğu bu kutsal görevden başarılar diliyorum. Teşkilatımıza, ilçemize hayırlı olsun.” diyerek adaylarına desteklerini gösterdi.Saadet Partisi, Çekmeköy’de Belediye Başkan Adayını Açıkladı: Halil İbrahim Akpınar

Akpınar, Saadet Partisi ilçe başkanlığı binasında düzenlenen bir etkinlikle adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Toplantıya partililerin yanı sıra Çekmeköy’den geniş bir katılım sağlandı. Adaylık açıklamasında Akpınar, “Daha iyi bir yaşam senin hakkın” sloganıyla yola çıktıklarını ve halkın desteğini alarak ilçenin geleceğini şekillendirmek istediklerini ifade etti.

Çekmeköy’de uzun yıllardır yaşayan ve bu topraklara kök salmış bir isim olan Halil İbrahim Akpınar, konuşmasında ilçenin sorunlarına dikkat çekti ve çözüm önerilerini paylaştı. Akpınar, “Biz sıfır oyda alsak yılmayacağız, daha çok çalışacağız. Teşkilatımız gece gündüz çalışacak, bu güzel ilçeyi daha da güzelleştireceğiz. Hep birlikte, Çekmeköy’ü daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz.” dedi.

Saadet Partisi ilçe başkanı Abdulbaki Polat ise Akpınar’ın adaylığını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Daha iyi bir yaşam senin hakkın, Çekmeköy! Çekmeköy Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenen Halil İbrahim Akpınar’a başarılar dileriz. Haydi Şimdi, Milli Görüş Belediyeciliği.” şeklinde konuştu.“Saadet Partisi, Çekmeköy’de Siyasi Arenaya Katıldı: Halil İbrahim Akpınar Adaylığını Açıkladı”
Çekmeköy Belediye Başkanlığı yarışına yeni bir aday eklendi. Saadet Partisi, genç yetenek Halil İbrahim Akpınar’ı aday olarak göstererek seçim arenasına iddialı bir giriş yaptı.

“Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın” Sloganıyla Yola Çıktı:

“Biz sıfır oyda alsak yılmayacağız, daha çok çalışacağız. Teşkilatımız gece gündüz çalışacak, bu güzel ilçeyi daha da güzelleştireceğiz. Hep birlikte, Çekmeköy için Milli Görüş belediyeciliğini hayata geçireceğiz.”

Akpınar’ın Profilitesi:

Aslen Sivaslı olan Akpınar, geçmiş deneyimleriyle dikkat çekiyor. Saadet Partisi GİK Üyesi ve BJK Kongre Üyesi olarak bilinen Akpınar, genç yaşına rağmen birikimli bir isim olarak görülüyor.

Saadet Partisi’nden Destek:

Saadet Partisi ilçe başkanı Abdulbaki Polat, Akpınar’ın adaylığını “Daha iyi bir yaşam senin hakkın, Çekmeköy!” sloganıyla duyurdu. Polat, konuşmasında Milli Görüş belediyeciliğinin Çekmeköy’e nasıl fayda sağlayacağını vurguladı.

Rekabet Artalacak:

Bu gelişmeyle birlikte Çekmeköy’deki siyasi rekabetin daha da kızışması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde diğer partilerin adaylarının da netleşmesiyle heyecanlı bir seçim süreci yaşanması muhtemel.Akpınar, adaylık açıklamasını bu akşam Saadet Partisi ilçe başkanlığında yaptı. “Daha iyi bir yaşam senin hakkın” sloganıyla yola çıktı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.