Dolar 32,3785
Euro 34,7265
Altın 2.431,24
BİST 10.037,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Sivas’ta Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ projelerini anlattı

Sivas’ta Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ projelerini anlattı
4 Eylül 2020 11:27
355

AHA.CHP’li Muharrem İnce, 1000 günde tamamlayacağı ‘Memleket Hareketi’ne bugün Sivas’ta başladı. Sabah saatlerinde İstanbul’dan Sivas’a gelen İnce yurttaşlara seslendi.

04.09.2020

Abone Ol google-news

‘Memleket Hareketi’ni Sivas’ta başlatan İnce’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Türkiye’nin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Böyle bir ortamda Sivas’tan yola çıkıyoruz. Biz kutuplaşma yerine kucaklaşmayı önereniz. Muhalefet hareketi değiliz, derdimiz gelecektir.

Bizim derdimiz gençlerin beyin göçünü engellemektir. Bir her türlü ayrımcılığa karşı dik duranlarız. Biz demokrasi ve özgürlük neferleriyiz. Türkiye’yi dijital üretim merkezi yapacağız. Tersine beyin göçünü başlatacağız.

“YILBAŞINA KADAR DEPREM PROJEMİZİ AÇIKLAYACAĞIM”

Kimse memleketin asıl sorunlarını konuşmuyor. Deprem kapıda bekliyor hiçbir parti bunu konuşmuyor. 30 milyon insan tehdit altında. 7 milyon binanın yıkılıp yeniden yapılması lazım. Bu ciddi bir para. Bununla ilgili arkadaşlarımız depremle ilgili çok önemli bir proje hazırladı. Yılbaşına kadar bunu sizinle paylaşacağız. Büyük sorunları köhnemiş yöntemlerle çözemezsiniz. Biz zihinleri değişim dönüşüme açık insanlarız.

MEMLEKET HAREKETİ MİLLETİMİZ İÇİN BİR ATILIM HAREKETİDİR

Memleket hareketi otoriter bir devlette yaşamak yerine, merkezinde insan olan bir devlette yaşamaktır. Memleket hareketi özgürleşmektir. Memleket hareketi Türkiye’nin bereketi olacaktır.

“GELİN BİR OLALIM DİRİ OLALIM”

92 parti var kimse finansörlerini sormuyor ama bize soruyorlar. Bir tane kiraladığımız bu otobüs var, 10 yaşında. Sadece otobüs kiraladık, finansörümüz yok. Bize milyon dolarlar lazım değil, bize yürek lazım, cesaret lazım. Türkiye’nin yeni bir tek adam partisine, tek adam hareketine ihtiyacı yoktur. Ortak akılla, ortak iyiyi bulacak bir oluşuma ihtiyacımız var.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.