Dolar 32,3442
Euro 34,8893
Altın 2.392,29
BİST 10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

FİNANSAL ASTROLOG AYLİN ÇETİNER 100. YILDA TÜRKİYE EKONOMİSİNE DAİR ÖNGÖRÜLERİNİ PAYLAŞTI

FİNANSAL ASTROLOG AYLİN ÇETİNER 100. YILDA TÜRKİYE EKONOMİSİNE DAİR ÖNGÖRÜLERİNİ PAYLAŞTI
25 Kasım 2023 21:16 | Son Güncellenme: 25 Kasım 2023 21:19
166

HABERMAX.Finans Uzmanı ve Finansal Astrolog Aylin Çetiner, 2013’teki kayıplar döneminin 28 Ekim 2023’te sona erdiğini ve Türkiye’nin ekonomik olarak toparlanmaya başladığını söylüyor. Çetiner MAG Business’a özel açıklamasında dünyaya olası bir ekonomik kriz yaklaşırken Türkiye olarak pozitif ayrışmaya başlayacağımızı öngörüyor.


“Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılına girerken, Türkiye’nin 25 Nisan 2013 ay tutulması ile başlayan -son on yılda- kaybettiklerini telafi etmeye başladığını pek yakında göreceğiz” açıklamasında bulunan Aylin Çetiner sözlerine şöyle devam etti: “Tam olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş astroloji haritasındaki güneşi üzerinde gerçekleşen bu ay tutulması ile kayıplar dönemi tetiklenerek başlamıştı. Ayrıca o dönemde çok önemli bir de güneş tutulması olmuştu. 3 Kasım 2013 tarihinde yaşanan bu tutulma çok nadir görülen hibrid bir tutulmaydı. Gökyüzünde nadir gerçekleşen bir olay varsa yeryüzünde de önemli birtakım olaylar olacak anlamına gelir. Bu nadir tutulmanın etkisi 20 Nisan 2023’e kadar sürdü ve 28 Ekim 2023 tarihinde biz bu tutulma ile artık kayıpları telafi etme ve yükseliş dönemine girdik.”

2021-2022 yıllarında ekonomik olarak ciddi bir sıkıntı yaşadığımıza da vurgu yapan Aylin Çetiner “Neticede Türk lirası son elli yıldan ve 2018 başından bu yana yarı yarıya değer kaybetmiş bir para birimi durumuna düştü. Türk lirası bundan sonra, 2024 yılında da göreceğimiz gibi enflasyondan daha az değer kaybedecek, hatta bazı dönemlerde TL’nin nominal olarak değerleneceği birkaç yıl yaşıyor olacağız” açıklamasında bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.