Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Rize’de Çaykur İşçisi Sesini Yükseltti: “Açım Aç, Ekmek İstiyorum!”

Rize’de Çaykur İşçisi Sesini Yükseltti: “Açım Aç, Ekmek İstiyorum!”
1 Şubat 2024 00:34 | Son Güncellenme: 1 Şubat 2024 00:35
428

HABERMAX. Rize’de Çaykur işçileri, geçim sıkıntısı nedeniyle eylem yaptı ve “Açım aç, ekmek istiyoruz” diyerek yetkililere seslendi. İşçiler, seçimler öncesinde kendilerine umut verilmesine rağmen, oylarını verdikten sonra hiçbir şeyin değişmediğini dile getirdi. Çaykur işçileri, kadro ve alım gücünün artırılması vaatlerine rağmen beklentilerinin karşılanmadığını belirtti.

Rize’de Çaykur işçileri, geçim sıkıntısı nedeniyle eylem yaparak Çaykur Genel Müdürlüğü önünde toplandı ve basın açıklaması gerçekleştirdi.

İşçiler, “Açım aç, ekmek istiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler ve seçim öncesinde kendilerine verilen umutların yerine getirilmediğini dile getirdiler.

Seçimlerden önce kendilerine kadro ve alım gücünün artırılması gibi vaatlerde bulunulduğunu ancak oyların alındıktan sonra hiçbir şeyin değişmediğini ifade ettiler.

İşçiler, “6 ay çalışıp 6 ay aç yatıyoruz. Yetkililerin sesimizi duymasını ve bize yardım etmelerini istiyoruz” dedi.

Eylemciler, seçmenlerden de destek isteyerek seslerini duyurmaya çalışacaklarını belirtti.

Sonuç:

Rize’deki Çaykur işçilerinin eylemi, Türkiye’nin genel ekonomik koşullarında yaşanan geçim sıkıntısına dikkat çekiyor ve toplumsal taleplerin karşılanması için bir çağrı niteliği taşıyor. İşçilerin seslerinin duyulması ve taleplerinin dikkate alınması, ekonomik adalet ve sosyal refahın sağlanması adına önemli bir adım olacaktır.

Rize’de Çaykur İşçisi Sesini Yükseltti: “Açım Aç, Ekmek İstiyorum!”

Özet:

  • Rize’de Çaykur işçileri, geçim sıkıntısı nedeniyle eylem yaptı.
  • İşçiler, “Açım aç, ekmek istiyoruz” diyerek yetkililere seslendi.
  • İşçiler, seçimlerden önce kendilerine umut verildiğini ancak oylarını aldıktan sonra hiçbir şey yapılmadığını söyledi.

İçerik:

  • Rize’de Çaykur işçileri, geçim sıkıntısı nedeniyle eylem yaptı.

  • İşçiler, Çaykur Genel Müdürlüğü önünde toplanarak basın açıklaması yaptı.

  • Açıklamada konuşan işçiler, “Açım aç, ekmek istiyoruz” diyerek yetkililere seslendi.

  • İşçiler, seçimlerden önce kendilerine umut verildiğini ancak oylarını aldıktan sonra hiçbir şey yapılmadığını söyledi.

  • İşçiler, “Seçimlerden önce bize kadro verileceği, alım gücümüzün artırılacağı vaad edildi. Ancak hiçbir şey yapılmadı. 6 ay çalışıp 6 ay aç yatıyoruz. Yetkililer sesimizi duysun, bize yardım etsin” dedi.

  • İşçiler, eylemlerinin devam edeceğini belirterek, “Seçimde bize oy veren seçmenlerden de sesimizi duyurmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Sonuç:

Rizeli Çaykur işçilerinin eylemi, Türkiye’nin dört bir yanındaki geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşları da temsil ediyor. İşçilerin taleplerinin karşılanması, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizin çözümü için önemli bir adım olacaktır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.