Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Pisraile Karşı Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor: İşçi Partisi İsrail’i Kınadı

Pisraile Karşı Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor: İşçi Partisi İsrail’i Kınadı
18 Ekim 2023 10:25 | Son Güncellenme: 18 Ekim 2023 10:26
367

HABERMAX.Türkiye İşçi Partisi, Gazze’de gerçekleşen trajik bir olay sonrasında İsrail’e karşı sert bir tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yayımlanan bir mesajla, İsrail’in Gazze’de bulunan bir hastaneyi bombalamasını kınadı ve bu saldırıyı bir savaş suçu olarak niteledi.

Filistin Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasına göre, bu saldırı sonucunda 800’den fazla insan hayatını kaybetti. Bu acı verici olay, sivillerin hedef alındığı bir katliam olarak nitelendiriliyor ve İsrail’in savaş suçları listesine eklenmiştir.

Türkiye İşçi Partisi, sivillere yönelik saldırıların derhal durdurulması ve barışın tesis edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Filistin toprakları üzerindeki işgale, Filistin halkına yönelik katliama ve soykırıma sessiz kalmayacaklarını belirtti.

Bu olay, uluslararası toplumun dikkatini çeken ve İsrail-Filistin çatışması konusundaki endişeleri artıran bir gelişme olarak öne çıkıyor. Türkiye İşçi Partisi’nin bu sert tepkisi, olayın uluslararası boyutunu gösteriyor ve İsrail’e karşı ciddi bir kınama olarak kabul ediliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.