Dolar 32,3893
Euro 34,7878
Altın 2.396,31
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

MİNE KILIÇ “KÖTÜ KARAKTERLER İNSANLARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR”

MİNE KILIÇ “KÖTÜ KARAKTERLER İNSANLARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR”
17 Kasım 2023 00:54
105

HABERMAX.“Ya Çok Seversen”in final yapmasının ardından “Aile” dizisine transfer olan başarılı oyuncu Mine Kılıç, hem canlandırdığı “kötü karakter”lerin neden daha çok akıllarda kaldığını hem de yeni projesindeki karakterinin özelliklerini MAG Kasım sayısında anlattı.

“Aslında bugüne kadar çoğunlukla kötü karakter oynadım sayılmaz. Özellikle insanların ilgilerini çeken karakterler birazcık daha “kötü karakter” olarak addedilen, daha ilgi çekici karakterler olduğu için evet öyle bir izlenim oldu.” Açıklamasında bulunan güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Yoksa bu yaz yine bir komedi dizisindeydim. Komedi de oynadım. Birçok şeyi oynadım; ama kötü karakterler her zaman biraz daha insanların ilgisini uyandırıyor sanırım. O yüzden öyle bir algı oluştu. Daha zor mu? Kötü karakter oynamakta, olay eğer yaptığın meslekte icra ettiğin rolün neden sonuç ilişkisine değinerek, ona tutunarak, o karakteri inşa etmekse o zaman kötü karakter iyi karakter gibi bir şey olmuyor. Karşında beden verdiğin, can verdiğin bir hayat, bir fikir, bir düşünme haliyle ilişkileniyorsun. İyi kötü demeden “Neden bu karakter böyle oldu? Yolculuğu ne? Sonucu ne?” gibi bir denklem üzerinden gittiğimde biri diğerinden daha zor gelmiyor bana. Sadece birinin daha fazla dikkat çektiği doğru.”

Aile dizisinin kadrosuna dahil olmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Mine Kılıç “Öncelikle çalışmayı çok sevdiğim şirketlerden biri olan Ay Yapım’ın bir işinden diğerine geçmiş oldum. Yazın “Ya Çok Seversen” isimli projesindeydim. Biter bitmez Ay Yapım’ın beni tekrar, şu an ulusal kanalda yayımlanan, adeta Şampiyonlar Ligi kadrosuna istemesi, tabii ki çok heyecanlandırdı ve mutlu etti… Yeni yeni giriyor bu karakter. Melek karakterinin hikâyesi birazcık daha derinleştikçe, “kötü kadını” canlandırdığım serüvenim, benim için daha heyecan verici ve kendimi gösterebileceğim alanların açıldığı bir yere taşınacak.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.