Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

MHP Lideri Bahçeli’den Karagümrük Spor Kulübü’nün Stadyum Projesine Destek Sözü

MHP Lideri Bahçeli’den Karagümrük Spor Kulübü’nün Stadyum Projesine Destek Sözü
22 Kasım 2023 19:52
110

HABERMAX. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbulspor’un Süper Lig’e yükselen takımlarından Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün stadyum projesine destek sözü verdi. Bahçeli, kulüp yöneticileri ve taraftarlarla gerçekleştirdiği buluşmada, projeye duyduğu olumlu yaklaşımı dile getirerek spor kulübüne moral verdi.

Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

“Fatih Karagümrük Spor Kulübü, Türk sporunun köklü kulüplerinden biridir. Süper Lig’e yükselmesiyle birlikte şehrimizi ve taraftarlarını heyecanlandırmıştır. Bu sevinci yaşayan bir taraftar olarak ben de sizlerle gurur duyuyorum. Ayrıca, kulübün stadyum projesini duydum ve destek vermemiz gerektiğini düşündüm.”

“Bu proje, sadece bir spor tesisi değil, aynı zamanda bir şehir simgesi olacaktır. Kulüp yönetimi ve taraftarlar, uzun yıllar sonra Süper Lig’e dönmüşken, bu başarıyı taçlandıracak bir stadyuma sahip olmalıdır. Bu nedenle, MHP olarak bu projeye elimizden geldiğince destek olacağımızı belirtmek isterim.”

“Ayrıca, bu tür projeler sadece sporu değil, aynı zamanda şehir ekonomisini ve kültürünü de canlandırır. Karagümrük’ün bu anlamlı projede yanında olmak, MHP olarak bizim için bir sorumluluktur. İnşallah, bu stadyum Karagümrük’ün ve Türk futbolunun geleceğine ışık tutacaktır.”

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bu sözleri, Karagümrük Spor Kulübü ve taraftarları arasında büyük bir memnuniyet yaratırken, stadyum projesine yönelik umutları artırdı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.