Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Mehmet Akif Mahallesi’nin Çalışkan Muhtarı Sertif Yılmaz, İşsizlere Yeni İş İmkanları Sunuyor

Mehmet Akif Mahallesi’nin Çalışkan Muhtarı Sertif Yılmaz, İşsizlere Yeni İş İmkanları Sunuyor
13 Mart 2024 19:25
182

HABERMAX.İstanbul’un incisi olarak bilinen Mehmet Akif Mahallesi’nin muhtarı Sertif Yılmaz, mahalledeki işsizlere destek olmak için aktif bir şekilde çalışıyor. Yılmaz, iş kur gibi çalışarak Facebook sayfasında düzenli olarak iş ilanları paylaşıyor ve böylelikle iş arayanlara yeni iş imkanları sağlıyor.

Mahalle sakinleri, muhtarlarının özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor ve onun işsizlere ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için sürekli çaba sarf ettiğini belirtiyorlar. Sertif Yılmaz, bu çabalarıyla mahalle halkının gönlünde taht kurmuş durumda.

Muhtarlık görevini halka hizmet etmek amacıyla yerine getirdiğini vurgulayan Yılmaz, “Biz neden seçiliyoruz? Halka hizmet etmek için varız.” diyerek hizmet anlayışını özetliyor.

Yılmaz, 2024 Mart 31’inde yeniden aday olduğunu açıklarken, tüm mahalle sakinlerinin Ramazan’ı şeriflerini kutluyor ve onların her zaman yanlarında olduğunu belirtiyor.

Mehmet Akif Mahallesi, Sertif Yılmaz gibi çalışkan ve duyarlı bir muhtara sahip olmanın gururunu yaşıyor ve onun liderliği altında daha da güçleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.