Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Çekmeköy Madenler Meydanı’nda İstanbul Gönüllüleri Sergisi Devam Ediyor

Çekmeköy Madenler Meydanı’nda İstanbul Gönüllüleri Sergisi Devam Ediyor
5 Ekim 2023 00:54 | Son Güncellenme: 5 Ekim 2023 11:27
375

HABERMAX. İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde bulunan Madenler Meydanı, şehrin kültürel ve sanatsal etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 22 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik kapsamında, İstanbul Kadın Gönüllüleri Sergisi sergileniyor. Madenler Meydanı ve Topkapı Kültür Parkı, 14.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere kapılarını açıyor.

Bu etkinlik, İstanbul’un çeşitli bölgelerinden gelen gönüllülerin el emeği ürünlerini sergileyerek, onların emeklerine destek olma fırsatı sunuyor. Kadınların el işleri, el sanatları ve diğer ürünleri sergilenerek, bu emeklerin görünürlüğü artırılıyor. 

CHP’den Ziyaret: Etkinliğe önemli isimler katıldı. CHP‘nin eski ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçe başkan aday adaylarından Erdal Yıldırım, Hüseyin Turgut ve Cemal Yıldız, Habermax Genel Müdürü Durmuş Acar ve yerel gazete sahibi Kenan Baylam da Kadın Gönüllüleri Sergisi’ni ziyaret etti.

Kadın Emeği Pazarı: Kadın Emeği Pazarı, bu etkinliğin bir parçası olarak kuruldu. Kadınların ürettikleri el işleri, giyim, takı ve diğer ürünleri sergileyen bu pazar, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Kadınların emeklerinin değerini ve önemini vurgulayan bu etkinlik, toplumun bu emeklere olan desteğini artırmayı amaçlıyor.

CHP’den Teşekkür: CHP eski ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş, Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaretlerinin ardından şunları söyledi: “Binbir emeğin sergilendiği Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaret ettik. Kadınlarımıza bu imkanı sağlayan İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere İstanbul Gönüllülerine çok teşekkür ederiz.”

Etkinlik, İstanbul’daki kadın girişimcilerin ve sanatçıların emeklerini sergileyerek destek bulmalarını sağlarken, şehirdeki kültürel çeşitliliği ve el sanatlarını kutlayan bir platform sunmaya devam ediyor. Madenler Meydanı ve Topkapı Kültür Parkı’ndaki bu etkinliği ziyaret eden herkes, el yapımı ürünlerin güzellik ve çeşitliliğine tanık olma fırsatını yakalayabilirler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.